• 04 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Моника Белучи красива и на 50

Моника Белучи красива и на 50

/КРОСС/Прелестната италианка Моника Белучи празнува юбилей. 

Олицетворението на красота, сексапил, елегантност и женственост празнува днес 50 години. 

Родената на 30 септември 1964 г. италианка е и много добра актриса, доказала се и на модния подиум, и с ролите си в „Малена" и на Мария Магдалена в „Страстите Христови", с играта си в „Дракула", „Матрицата", „Братя Грим", „Стреляй смело" и много други емблематични филми.

"Чувствам се приятно със себе си, но не защото съм красива. Една жена е уникална, когато е себе си, когато се чувства добре в кожата си, но това отнема цял живот." - казва Белучи. 

Италианката е родена на 30 септември 1964 г.

Италианката се появява за първи път на екран през 1990 г. в телевизионния филм Vita coi figli на Дино Роси.

Първоначално Моника Белучи започва да учи право в университета в Перуджа, но през 1988 г. се премества в Милано и подписва договор с модната агенция Elite Model Management. Скоро след това става една от най-известните манекенки в Италия, Париж и Ню Йорк и прекъсва следването си. През 1989 г. тя се записва на курсове по актьорско майсторство и година по-късно се снима в първия си филм. Говори свободно италиански, английски и френски и участва в продукции и на трите езика.

В продължение на 12 години бе омъжена за известния френски актьор Венсан Касел, от когото има две дъщери - Дева и Леони.

В свое интервю за Psychologies Моника Белучи споделя, че не обича шумните партита и безумно скучае на тях. Предпочита да се среща с приятели. „Имам нужда от истински, искрени отношения".
Актрисата твърди, че разпознава фалшивите хора за 2 секунди.

"Днес жените имат всички шансове да не стават „износени" с възрастта.Това е фантастично. С годините придобиваме сила, увереност, маниер на поведение, които не сме имали на 20. Жените на възраст носят в себе си едно особено могъщество. „Точно затова отказах кариера в Холивуд. Аз протестирам вътрешно срещу това как Холивуд използва жените - актриси. „Използва" е точната дума. Ако преминеш 40 - край, ти си второ качество. Затова не бих могла да живея там.", споделя актрисата.
Белучи признава още: "Никога няма да съм слаба. По натура съм доста мързелива. Обичам да похапвам. Това съм истинската аз и не смятам са ставам неистинска."

Актрисата признава, че част от нея е "демонстративно женствена. Майчинството е другата част от моята женственост. Обичам да играя с образа си, това е забавно - да играеш играта на страстта. А да бъдеш муза и източник на вдъхновение за фотографите и режисьорите е прекрасно."

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.