• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 3°C

Поли Генова: Елате да подкрепим каузата на Бербатов и Фиго

Поли Генова: Елате да подкрепим каузата на Бербатов и Фиго

/КРОСС/ Димитър Бербатов и Луиш Фиго организират събитието на годината, а подкрепата за благотворителната им кауза идва от най-различни хора. Поредната, която оценява идеята на българина и португалеца и ще присъства на стадион "Васил Левски" на 14 юни, е певицата Поли Генова. Шоуто на двата футболисти ще може да гледате пряко по bTV Action от 18:00 ч.

"На 14 юни отборът на Митко Бербатов излиза срещу този на Луиш Фиго. Най-големите звезди на световния футбол ще бъдат в София, а всички приходи ще отидат за талантливите деца на България. Аз ще бъда там. Елате да подкрепим Бербатов и Фиго в тяхната благородна кауза. Чакам ви!", написа Поли.

амата тя многократно се е включвала в благотворителни каузи и е подкрепяла младите хора у нас. Поли, която през 2011 и 2015 г. представи България на Евровизия и зае съответно 12-о и 4-о място, е един от менторите в настоящия сезон на предаването "Гласът на България", което се излъчва по bTV.

Поли със сигурност ще се зарадва и на цялото съзвездие от играчи, което двамата организатори са поканили. Бербатов ще застане рамо до рамо с Христо Стоичков, Красимир Балъков, Стилиян Петров, Мартин Петров, Роби Кийн, както и бившите си съотборници в "Манчестър Юнайтед" - Рио Фърдинанд, Райън Гигс, Неманя Видич, Патрис Евра, Едвин ван дер Сар, Пол Скоулс и Гари Невил.

Срещу тях се противопоставя отборът на Луиш Фиго - Иван Кордоба, Гайска Мендиета, Дуайт Йорк, Максуел, Нуно Гомеш, Мичел Салгадо, Йенс Леман, Роберто Карлош, Деко и Робер Пирес.

Всички приходи от събитието на 14 юни ще отидат за благотворителните инициативи на фондациите на двамата футболисти.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.