• 05 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Програмата „Подкрепа за малкия бизнес“ стана разпознаваема и търсена

 Програмата „Подкрепа за малкия бизнес“ стана разпознаваема и търсена

/КРОСС/ Програмата „Подкрепа за малкия бизнес" стана разпознаваема и търсена от българските малки и средни фирми, благодарение на ползотворното партньорство на Европейската банка за възстановяване и развитие и V+O Communication. Банката избра V+O Communication за свой стратегически комуникационен партньор за популяризирането на програмата.
Тя предлага подкрепа за малките и средните предприятия, които се нуждаят от консултантска помощ за устойчивото си развитие.
Подкрепата за българския малък бизнес е част от усилията на ЕБВР да осигури индивидуализирани бизнес консултации на малките и средните предприятия в България, Гърция и Румъния за тригодишен период. Програмата се реализира в рамките на Европейския консултантски център по инвестиционни въпроси, съвместна инициатива на Европейската комисия и Европейската инвестиционна банка с финансиране от ЕС и EБВР.
През последната година в България са одобрени 30 проекта, а други 20 са в процес на одобрение. Над 50 компании, предоставящи консултантски услуги, са одобрени да предоставят експертиза по програмата. За повишаване на информираността на малкия и средния бизнес за възможностите за устойчиво развитие, които дава програмата, в Пловдив, Варна и Бургас бяха организирани бизнес форуми в партньорство с Министерството на икономиката, Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия и общините. Четвъртият форум ще се състои на 4 юни 2019 г. в Стара Загора.

"Изборът V+O Communication за партньор на ЕБВР е признание за професионализма на компанията и нейния богат опит в областта на стратегическите комуникации. Нашата амбиция е да разпространим информация за предимствата на тази програма сред повече български малки и средни предприятия, които са гръбнакът на всяка конкурентоспособна икономика," коментира Светлана Савова, управляващ партньор на V+O Communication в България.
"Програмата „Подкрепа за малкия бизнес е инструмент за насърчаване растежа на малките и средните предприятия в България. Процесът на кандидатстване и одобрение на проектите е бърз, лесен и без излишна бюрокрация. Ние разчитаме много на партньорството с V+O Communication да помогнем на повече български предприемачи да ускорят растежа на своите компании, което ще е полезно за българската икономика," коментира Мирослав Стоянов, мениджър на програмата на ЕБВР „Подкрепа за малкия бизнес".

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.