• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Аутсорсинг индустрията идва на дискусия в Бургас за бизнес бъдещето на региона

Аутсорсинг индустрията идва на дискусия в Бургас за бизнес бъдещето на региона

/КРОСС/На 30 март, в зала Smart на новия Smart Center - Бургас, ще бъде проведена кръгла маса на тема "Конкурентоспособна икономика чрез стимулиране на партньорството между местната власт и бизнеса".

Инициативата се провежда с домакинството на Община Бургас и е част от проекта Road Show 2017 на ICT Media, Българска аутсорсинг асоциация и Асоциация на собствениците на бизнес сгради в България. 

В дискусията ще участват:

* Димитър Николов, кмет на община Бургас;

* Олга Стоичкова, председател на УС на Асоциация на собствениците на бизнес сгради в България (АСБС) и търговски директор на Sofia Airport Center;

* Станимир Николов, председател на борда на директорите на Българска аутсорсинг асоциация (БАА) и изпълнителен директор на ЕПАМ Системс България;

* Доц. д-р Магдалена Миткова, ректор, Университет "Проф. д-р Асен Златаров" - Бургас;

* Арх. Веселина Илиева, главен архитект на община Бургас;

* Инж. Пламен Андреев, управител, Планекс Холдинг

Веднага след обсъждането ще бъде организиран прес брифинг, на който ще бъде споделен обобщен анализ на направените изводи и взетите решения.
Ще ви очакваме в 14:45 ч. 

Информация за инициативата, профил на участниците и темите на обсъждане са налични на http://events.idg.bg/bg/2017/RoadShow/192.

За проекта "Road Show 2017":

Инициативата планира организиране на дискусии в страната, с цел да създаде предпоставки за развитие на регионите, посредством подобрение на бизнес климата в тях. Обект на дискусиите ще бъдат теми, като намирането на подходящи кадри чрез взаимодействие с местни университети, осигуряване на преференциални условия за инвестиция в изграждане на модерни бизнес сгради в региона и подобряване условията за сътрудничество между местните власти, университетите и бизнеса.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.