• 07 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Най-големият образователен форум в света на тениса се проведе в София

Най-големият образователен форум в света на тениса се проведе в София

/КРОСС/ Специалните гости получиха подарък българско вино на New Bloom Winery

За четири дни в България дойдоха световни експерти в областта на треньорското обучение, състезателите и спортната наука за Световната треньорска конференция на Международната тенис федерация (ITF). От 11 до 14 октомври България бе домакин на най-големия обучителен форум в света на тениса. Конференцията събра над 650 треньори и експерти от близо 90 страни. Специалните гости останаха много доволни от организацията на събитието и от подаръка, който получиха - български вина на изба New Bloom. Производителят подари от специалната си серия F2F.

Тя включва бяло вино Шардоне и две червени - едното от нестандартния за България немски сорт Дорнфелдер, а другото е купаж от Каберне Совиньон, Сира и Регент. New Bloom Winery e единственият производител в България, който отглежда лозови масиви от немските сортове Дорнфелдер и Регент. Първата реколта на Дорнфелдер изобщо в България бе реализирана именно под марката Face to Face и още от дебюта си на международна сцена беше отличена на едно от най-престижните винени изложения Mundus Vini в Германия. A именно купажът F2F бе определен за едно от 50-те най-добри български вина тази година. „Искаме да покажем модерното лице на българското винопроизводство.

Възможността да опиташ, е най-добрата реклама, която можем да направим на страната си. Щастливи сме, че нашите вина F2F са визитната картичка, с която се представяме пред ключовите лица в един толкова елитен спорт като тениса", коментираха от българската изба. Лозята на New Bloom Winery се намират в Тракийска низина, втората най-добра дестинация за винолюбители за 2017 г. и според производителя - именно тероарът и добрият климат за отглеждане на грозде в региона дават възможност на тези сортове да разкрият най-доброто от себе си. Във вината се влага само най-доброто грозде, набрано и сортирано на ръка. Това е причината и за лимитирания брой бутилки в серията - не повече от 5000 бутилки от вид. Всеки от сортовете отлежава в нови френски барици от 6 до 14 месеца.

В избата правят редукция на добива, за да изкарат максимум по 600 кг от декар - така си гарантират, че само най-качественото грозде отива за производство. В последните пет години избата е изцяло реконструирана и в момента технологиите, които използва са на световно ниво. Най-популярните й брандове са Verano Azur и PIXELS, от пролетта на пазара се появи и едноименната серия New Bloom, а специалната й селекция F2F се предлага във висок клас ресторанти. Всички й вина се произвеждат от собствени лозови масиви.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.