• 28 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Бойчев: Рано или късно БСП ще бъде водеща политическа сила

Бойчев: Рано или късно БСП ще бъде водеща политическа сила

/КРОСС/ „За мен е ясно едно, че тепърва пред нас ще има достатъчно възможности и ако ние продължим по пътя, по който вървим, рано или късно БСП ще бъде водеща политическа сила". Това каза Жельо Бойчев, който беше водач на листата на БСП в 23 МИР - София, в интервю за „Фокус".

„Да имаш подкрепата на близо 1 млн. избиратели не е малко. Голяма отговорност е от тук нататък да я развиваш и съхраняваш. Не мога да скрия, че имаше и очаквания желанието за промяна в държавата и това, че БСП го олицетворява да бъде изразено по по-ясен начин", допълни Бойчев.

Той отчете, че БСП е единствената политическа сила, която удвоява своя резултат. По думите му партията има осезаем ръст на доверие спрямо миналите парламентарни избори.

„Ако направим съпоставка със ситуацията, която беше в партията само преди една година се наблюдава няколкократно повишаване на доверието. Искахме едно по-категорично изразено желание за промяна в страната. То не се случи на тези избори по начина, по който искахме. Резултатът показва, че сме на прав път. Промяната в нагласите е процес, който ще отнеме време. Доверие не се изгражда лесно, нито за месец - два, а с постоянна и упорита работа".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

"НИКОГА"

27.03.2017 21:55:51

Анонимен

Кога и как - ке се сопщи допалнително.

27.03.2017 21:07:20

Мунчо

Когато се дистанцирате от червените капиталисти и олигарси, още много хора ще ви подкрепят! Не може най-съмнително забогателите по време на прехода да са председатели на областните и градските ви структури (напр. Пловдив - Гергов) и да очаквате, че бедните ще ви повярват!

27.03.2017 13:14:57

Хората не са забравили разните му там Младеновци, Лукановци, Виденовци, Станишевци, Орешарски, Пеевски и цялата ви останала крадлива сган.

27.03.2017 13:10:49

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.