• 02 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8248
  •  GBP / BGN 2.2881
  •  CHF / BGN 1.9984
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 21°C

Бойчев и Цветков проведоха приемна за граждани от столицата

Бойчев и Цветков проведоха приемна за граждани от столицата

/КРОСС/ Народният представител от „БСП за България" Жельо Бойчев и общинският съветник от левицата Борис Цветков проведоха приемна за граждани от столицата.

Членове на гражданска организация запознаха представителите на БСП с конкретни въпроси, които са поставили пред КЕВР, свързани с формирането на цената на топлоенергията на „Топлофикация София" и на водата от „Софийска вода", но не са получили отговор. Те изразиха неудоволетворението си от начина, по който се провеждат обществените обсъждания и се разглеждат предложенията на гражданите от енергийния регулатор. Борис Цветков ще постави част от въпросите пред СОС, а тези, които са от компетентността на Народното събрание ще бъдат представени пред ресорната комисия, както и ще бъде отправено питане към министъра на енергетиката.

Жители на Кокаляне се оплакаха от лошото състояние на инфраструктурата в селото и по-конкретно на ул. „Иван Асен II", тъй като е извършен некачествен ремонт и е необходимо цялостно преасфалтиране на улицата. Също така бе представен случай на неизпълнение, в продължение на 17 години, на решение на поземлената комисия за възмездяване на наследници със земя в землището на с. Кокаляне. Борис Цветков се ангажира да проучи конкретните казуси и да проследи решаването им.

Преподавател от Университета по архитектура, строителство и геодезия насочи вниманието към проблеми свързани с академичното израстване и опасността от възможен недостиг на квалифицирани кадри във ВУЗ в резултат от измененията в Закона за развитието на академичния състав. Жельо Бойчев посочи, че от „БСП за България" вече са внесли предложения за промени в закона, които предстои да бъдат разгледани.

„За нас е важно да сме близо до софиянци и да следим пулса на обществото, защото това е най-верният път да изпълним това, за което сме избрани - да решаваме проблемите на хората.", това заяви заместник-председтелят на ПГ на „БСП за България" Жельо Бойчев в края на приемния ден. Всеки вторник народни представители и общински съветници от БСП, избрани от София, се срещат с граждани в постоянната премна на ул. „Леге" №10.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.