• 10 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8224
  •  GBP / BGN 2.2744
  •  CHF / BGN 2.0039
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Бареков готов да извади ДПС от властта с цената на живота си

Бареков готов да извади ДПС от властта с цената на живота си

/КРОСС/ Питам г-н Бойко Борисов - готов ли е да се отърве от своите зависимости с ДПС от близкото и далечното минало? Готов ли е той да подпише споразумение с най-голямата извънпарламентарна политическа сила ББЦ в една точка - ГЕРБ и ББЦ се ангажират да извадят от властта ДПС и неговите политически лидери и икономически групировки, заяви Николай Бареков, зам.-председател на групата на Европейските консерватори и реформисти.
"Задавам и втори въпрос към Борисов - готов ли е операция "Чисти ръце" да обхване него, мен, целия политически елит и всичките му приятели от висшия ешелон на ДПС. Поемал ли е Борисов ангажименти да обслужва ДПС в следващия парламент, както го направи и в предишния?", посочи Бареков.
Лидерът на ББЦ е категоричен: "Имам информация, че в сараите е родена идеята за нова партия, която да бъде псевдопатриотична и финансирана от бивши банкери и настоящи политици. Тя има за задача да обслужва двете партии във властта".
"Готов съм да платя с живота си и с всичко, което притежавам, но гарантирам пред българския народ, че ДПС няма да има досег до властта", категоричен е Николай Бареков.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Никога вече ГЕРБ, никога вече ДПС!

22.07.2014 21:27:09

Анонимен

Само така!

22.07.2014 21:26:49

Анонимен

Доган преди години създаде Атака с помощта на стабилни руски инвестиции. Националистическата партия влезе в ролята на външен враг, срещу когото да се обединят всички с турско самосъзнание. Днес схемата се повтаря, само че с друг малцинствен етнос – циганите, които в момента са пред сериозен социален бунт. На ред идват новите националистически формации, които трябва ги изплашат и да ги превърнат в единна гласуваща под строй маса. Пъкленият план на Борисов и Доган е да обединят националистическите формации като НФСБ и ВМРО, за да създадат антицигански фронт, с който да изплашат малцинството. Валери Симеонов вече отправи призив към Каракачанов да се обединят. Каракачанов се е скрил в Гърция и обмисля как да формулира острия си завой. Говори се, че тази завера е подплътена и със стабилна финансова подкрепа – 70 млн. лв, дадени от Цветан Василев на НФСБ. Новата „патриотична“ коалиция ще бъде използвана при евентуален изборен успех като официален коалиционен партньор на Борисов, а ДПС ще подпомагат обединението неформално. Цветан Василев отдавна се опитва да влезе в политическия живот. Надеждата му да превземе отвътре България без цензура с помощта на Ангел Славчев се провали, макар че му е струвала 100 хил. евро, платени на провокатора, носи мълвата между посветени. Контролът се е осъществявал и чрез поддържане на предаването му в ТВ 7. По същия начин е контролиран и активиран в последния момент и Мартин Карбовски. Провали се и опитът на Василев да работи с Пеевски и ДПС, въпреки дългото му сътрудничество с тях. Пеевски се еманципира, а Василев сега се опитва да му върне удара, като го измести в сърцето на Доган чрез връзките си с Бойко Борисов. Сделката е Василев да финансира „патриотичния съюз“, а Борисов да не го преследва чрез съда и прокуратурата, когато се върне на власт. Василев упорито се опитва да създаде партия. В момента текат сондажи за структурирането на нова политическа формация, тъй като опитът да се превземе отвътре „България без цензура“ е останал неуспешен. Очаква се съвсем скоро новият проект да се появи на политическата сцена и под благовидния образ на „ново и чисто начало“ да обере гласовете на разочарованите. Така Борисов и Василев ще контролират и вота на хората, които са истински отвратени от досегашния ни политически елит. За ролята на общия враг, срещу когото да насочат ожесточението на отчаяния народ, е избран Бареков, защото той не е свързан с никого. Насажданата дълго в умовете на хората представа, че той е креатура на Василев и Пеевски, вече се е превърнала в трайна парадигма, което е била и целта на престъпното трио Борисов – Василев – ДПС.

22.07.2014 21:26:23

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.