• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

НФСБ подготвя поправка „Енчев”

НФСБ подготвя поправка „Енчев”

/КРОСС/ „Никъде в програмата ни не пише, че подкрепяме Бойко Борисов. Ако бяхме казали това в кампанията си, нямаше да получим никакви гласове. Навсякъде по време на кампанията ни питаха дали ще се коалираме с Борисов и аз навсякъде съм казвал: „Никога!" Не мога да плюя в лицето си и в лицето на всички избиратели, затова гласувах против избора на Бойко Борисов за премиер", заяви депутатът от „Патриотичен фронт" Велизар Енчев в интервю за ВTV. 

„Бях помолен да не го правя, но аз го направих. Другарски съд в партията ме порица и усещам, че дори искат да ме изключат от парламентарната група, за която цел се подготвя поправка „Енчев", каза той.  Депутатът твърди, че е бил подложен на атаки и обвинен, че руши дисциплината. 

„Само аз и Слави Бинев бяхме с резерви към подписването на споразумението с ГЕРБ. Никъде в програмата на Националния фронт за спасение на България не е записано, че ще се коалираме с партията на Борисов. Ние изневеряваме на избирателите си", посочи още Велизар Енчев.

„ГЕРБ е двуглава ламя - Цветанов и Борисов", посочи Енчев. По думите му, българската съдебна система е мафиотизирана.

„Страшното е, че живеем в мафиотска държава и тефтерчето на Филип Златанов бе откраднато на петия ден от управлението. Подадох официално молба до групата си за напускане на парламента, тъй като нямам желание да бъда в Народното събрание, тъй като исках да продължа с телевизионната си кариера. Тогава не подозирах, че нещата ще се извъртят така", допълни той.

Депутатът отбеляза първия голям гаф на кабинета „Борисов". „Бъчварова трябва да си посипе главата с пепел заради това антиевропейско, противоречащо на всяка логика изявление. Нека иде да я оперират и да настоява опериращият хирург да е не такъв, а политическо лице от болницата", каза Енчев в коментар на вчерашното изявление на вицепремиера Румяна Бъчварова, че за един министър понякога е вредно да бъде експерт.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

?!.

Bulgaria e gorda s takiva lichnosti kato Velizar Enchev !!!!

12.11.2014 10:18:08

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.