• 06 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 23°C

ГЕРБ ще влезе в парламента само за оставката на кабинета

ГЕРБ ще влезе в парламента само за оставката на кабинета

/КРОСС/ГЕРБ ще влезе в парламента само за оставката на кабинета.

Ако тройната коалиция - БСП, ДПС и „Атака" - си осигури кворума, с който си управляваха еднагодина, ще влезем в парламента за точка „Оставка на кабинетът „Орешщарски"". В противен случай - не. Това заяви пред Нова тв лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

БСП да не плачат, че ГЕРБ не били в залата. Те неморално, без никакво право, управляваха една година и доведоха държавата до катастрофа. Да си сърбат тази седмица всичката попара, която си надробиха за една година, допълни Борисов.

Борисов разкритикува работата на правителството през годината му управление и обвини БСП, че през цялото време БСП е работило за съсипването на ГЕРБ.

Това, което сега става в КТБ, трябваше да стане с ГЕРБ, каза Борисов.

Надявам се г-н Василев да си дойде в България и да даде една пространна пресконференция, каза още Борисов. Най-важното е управителят и подуправителят на БНБ да бъдат отстранени. Прокуратура, НАП, БНБ и всички институции с цялата си мощност, след като влязоха, трябва да се произнесат. Едва сега БНБ започна да прави това, което трябваше да направи преди месец. И да не лъжат обществото. За да няма спекулации, ние бяхме на консултации, посочи лидерът на ГЕРБ по отношение на казуса с КТБ и БНБ. 

Не сменихме Искров, за да демонстрираме, че има спокойствие в системата. Дори и когато имаше проблеми, хората не са разбирали за тях, заради тишината в системата, която е необходима, разкри Борисов. 

Ние не сме част от този процес, категоричен бе той. Според Борисов, безспорно е, че войната между Делян Пеевски и Цветан Василев "нажижи обстановката". 

Борисов отрече да е запознат с политическите амбиции на Пеевски и Василев. Не съм разговарял с тези хора, каза той.

 

 

 

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

клоун

Борисов е заплаха не само за демокрацията. Борисов е заплаха за абсолютно всичко. Във всяко негово действие се вижда мутрата, която освен заплахи, не знае други методи за действия. Не знае, защото като всяка мутра, е с отчайващо малък умствен багаж и отчайващо нисък интелект. Въпреки псевдо титлите, с които се е накичил, не може да скрие същността си.

23.07.2014 09:34:43

пълна лудница

Как можа пък точно в България да се пръкне този индивид? Черната гарга на прехода носещ нещастие, разруха и бедност.

23.07.2014 09:22:54

луд умора нема

На Бойко целта е ясна. Да отложи търсенето на отговорност и, ако може, да открадне още пари. Но ние защо го търпим, защо търпим скапаните му избиратели, които очевидно са от най-жалката част на този жалък народ.

23.07.2014 09:19:51

куку руку

“Аз съм бил всичко! Бил съм кмет, бил съм главен секретар, бил съм премиер!” “БИЛ съм и виновни и невинни, БИЛ съм и с бухалка, БИЛ съм и с плесник, даже на оня дето разплака доведената ми щерка му БИХ един, два шамара и Вие всичко написахте, щото аз обичам, когато се пише за мен и к’ъв съм мъж, ама най-много съм БИЛ когато бех у групировките. ”

23.07.2014 09:17:53

СБОГОМ ГЕРБЕРУГИ

Боже какво ни чака ако този не полу, а пълен идиот отново дойдат на власт. Не ми се мисли. Трябва твърдо да се гласува с една бюлетина-против този идиот и тотално объркан човек. Боже прибери си недоразумението. А американците и запада нека добре да си помислят кого подкрепят, защото направо се излагат.

23.07.2014 09:16:20

Гого

Бойко прилича на добре охранено диво прасе, което е обидено че с него не се отнасят като с мило котенце.

23.07.2014 08:55:31

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.