• 19 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.7957
  •  GBP / BGN 2.2869
  •  CHF / BGN 2.0310
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 6°C

Борисов не показа сензитивност към социалните теми

Борисов не показа сензитивност към социалните теми

/КРОСС/Вероятно премиерът Бойко Борисов наистина е сърдит на медиите. Вчера той изглеждаше напрегнат и по някакъв начин поставяше бариера, която в предишния му активен период в медиите не се забелязваше - бариера между него и аудиторията и него и водещия. Този акцент от едночасовото интервю на премиера вчера посочи политическият психолог Антоанета Христова.

В интервю за БНР тя подчерта, че Борисов не е успял да покаже адекватна реакция по социалната тема.

На един сериозен въпрос по темата нито имаше отговор на проблемите, нито перспектива как могат да се решат, а беше по някакъв начин сърдита аналогия със собствения живот, коментира Христова и добави: В момента хората се чувстват много зле. И ако нямаш сензитивност да имаш обратна връзка и да реагираш на това състояние, попадаш в риск, което се случи вчера. Рискът беше да казваш послание "ние можем", "ние правим", "ние го правим през пътищата и всичко, което строим", и в същото време да не си критичен и да не даваш перспектива на най-голямата тежест.

Борисов не успя да излезе от рамката, използваше неговото типично "аз", което е характерно за лидерите, които имат много голямо его, каза още Антоанета Христова.

Според нея премиерът се е съгласил да участва в телевизионното интервю, за да даде неформалния старт на предварителната предизборна кампания.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

?!.

Chuvstvitelnost ? ... ne se pravete na mnogo ucheni !!! I drugi znayat angliiski.

12.05.2015 10:05:38

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.