• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Божурище дарява любов и надежда

Божурище дарява любов и надежда

/КРОСС/ На 14.02.2014 г. от 16.00 часа в центъра на Божурище ще бъде открит благотворителен базар, чрез който хората от града ще засвидетелстват за пореден път своята подкрепа към своя съгражданин Валентин Иванов в борбата му с рака.
Организаторите призовават, своите съграждани и гости на Божурище, да помогнат и да дарят надежда за един живот и на едно младо семейство, като на базара ще предложат ръчно направени лакомства, украшения и подаръци, с които всеки ще може да зарадва любимия си човек по един незабравим и сгряващ сърцето начин.
Наред с това, инициаторите искат да дадат и своята емоционална подкрепа, като въвлекат всички отзовали се на поканата в магията на българското хоро. Чрез този символ на единството в българските обичай се надяват да изпратят цялата си положителна енергия, която имат към Вальо!
Всички добри, обичащи и изпълнени с благородство хора са добре дошли и на 14.02. от 16.00 часа в центъра на Божурище, пред аптеката, когато ще бъде открит благотворителния базар, а от 18.30 ще се извие българско хоро, на любовта и надеждата. Всеки може да се включи на базара, свои кулинарни или художествени творби и така да помогне.
Специален гост на събитието ще бъде Милена Славова.
На 42-годишния Валентин Иванов са намерени ракови разсейки, но никой медик не може да каже къде в тялото му е първичното огнище. За последната близо една година са му направени над 30 различни изследвания. В момента единствената надежда за Валентин е да го приемат в университетската клиника в германския град Майнц. Трябва авансово да бъдат платени 25 000 евро, за да бъде диагностициран там.
Валентин има нужда от подкрепата на хората, тъй като сумата е непосилна за семейството. Затова всеки, който иска да помогне и от разстояние - може да го направи като дари избрана от него сума на:

ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА:

IBAN:BG45STSA93000021507478

BIC:STSABGSF

Титуляр: ВАЛЕНТИН ПЕТРОВ ИВАНОВ.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.