• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Безпроблемно принтиране с Brother

Безпроблемно принтиране с Brother

/КРОСС/ Всички познаваме тягостното чувство да ходим на работа в разгара на летния сезон, когато трябва да поемем и част от задълженията на колегите. В такива случаи е особено важно работата да върви гладко, а това до голяма степен зависи от качествата и надеждността на компютърната техника в офиса. Една огромна част от досадните проблеми са свързани с отпечатването на документи. Ето как можете да си спестите повечето от тях:

• „Toner low"- никой не обича да вижда този надпис. Това може да не е краят на света, ако се снабдите с тонер касети с голям капацитет, каквито се предлагат за много от моделите лазерни принтери Brother. Все пак тонерът рано или късно свършва, затова би било чудесно, ако принтерите в офиса използват взаимозаменяеми тонер касети - какъвто е случая при японската марка (такива са например серията лазерни принтери за малък и среден офис от 5-та серия на Brother и мултифункционалните лазерни устройства от 8-ма серия).

• „Бързам, моля те, не дъвчи листата" - тази мисъл минава през главата на всеки офис служител, чийто шеф вече нервно чака в конферентната зала. Лазерните принтери Brother ще ви спестят тези главоболия, защото разполагат със специална система за захващане на листата, преди те да изминат възможно най-краткия и оптимизиран път в печатащото устройство. Отделно, специална ролка се грижи за това листите винаги да излизат гладки и професионално изглеждащи. Тези технологии са налични дори при най-ниския клас лазерни устройства на Brother, предназначени за малък и домашен офис.

• Администриране от всяка точка на земното кълбо. Да, това е възможно с помощта на софтуера BR Admin, който се грижи за уведомяването на вашия ИТ администратор за всеки инцидент или нужда от обслужване на принтерите Brother. Наред с това, ИТ служителите могат буквално за нула време да конфигурират принтера ви, дори той да е току-що закупен или да е преместен от друг отдел. При това, без дори да идват до работното ви място.

Едва ли има нещо по-мотивиращо от това да разкрасите дома със снимки от семейната ваканция или екзотичното пътуване. Дали ще ги поставите навсякъде в дома, ще ги разпратите до роднини или ще ги сложите в рамки в офиса, за да оправяте настроението си, е изцяло ваш избор. Най-лесният начин да се сдобиете с качествени разпечатки на любимите си снимки, е новата серия мултифункционални мастиленоструйни устройства Ink Benefit на Brother. Те ще ви предложат следните уникални предимства:

• Изключително изгодна цена за печат. Една стандартна цветна страница ще ви струва по-малко от 5 ст., благодарение на новите евтини мастила с капацитет за цели 1300 цветни страници (и 2400 черно-бели).

• До 100 години живот на отпечатаните материали. Специалните мастила Brother Innobella гарантират, че ще се радвате дълго на цветовете, дори да не съхранявате снимките си при специални условия.

• Възможност за печат от уеб и мобилни устройства. Дори не ви трябва компютър - можете да принтирате и сканирате директно от смартфона или таблета си посредством Wi-Fi.
• Работи винаги, когато ви потрябва. Дано не сте изпитвали неприятната изненада да установите, че мастилено-струйното устройство не работи, защото не е използвано през последния месец или два. Това не може да ви се случи с принтерите Brother, които имат специална система за доставка на мастило до печатните глави и се грижат те никога да не засъхват. Така със сигурност ще отпечатате снимките си в чудесни цветове след ваканцията.

• Удължена гаранция. Единствено Brother ви гарантира спокойствие в продължение на цели три години, като при това дори не е нужно да ходите до сервиза, ако се появи проблем - обслужването се извършва до вашия дом или офис.

 

Brother е световноизвестна технологична компания, създадена в Япония преди повече от век. В момента има офиси в 44 държави, а продуктите й се продават в повече от 100. Започнала като производител на шевни машини през 1908 г., Brother Group е развила и разширила неимоверно през годините гамата от технологични продукти и услуги, които предлага. Днес някои от най-известните от тях са принтерите, мултифункционалните устройства, факсовете, етикетните принтери и мобилните печатни решения, които се произвеждат в собствени фабрики на компанията, намиращи се в Япония, Китай, Виетнам, Малайзия и др. азиатски страни.
На Европейския пазар Brother стъпва през 1958 г., като в момента има силно присъствие с търговски офиси в 19 европейски държави, централен офис за Европа в Манчестър (Англия) и две производствени мощности в Европа за рециклиране на консумативи: Великобритания и Словакия. Brother непрекъснато отговаря на променящите се нужди на пазара като патентова и произвежда нови и оригинални продукти. Продуктовите дизайнери на компанията са създали някои от най-продаваните устройства в Европа, като първото в света компактно А3 мастилено-струйно мултифункционално устройство. Brother е един от лидерите в доставките на печатна техника за малкия и среден бизнес. Освен това, Brother продължава да изследва нови пазари и продуктови сфери, да разработва напреднали технологии и иновации в потребителския софтуер.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.