• 28 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Спортният талант на "Еврофутбол" - джудистът Ивайло Иванов донесе злато на България

Спортният талант на "Еврофутбол" - джудистът Ивайло Иванов донесе злато на България

/КРОСС/ Спортният талант на „Еврофутбол" - джудистът Ивайло Иванов, донесе злато на България от турнира за Европейската отворена купа в Саарбрюкен, Германия, който се проведе на 14-16.07.2017 г. В неделя той успя да завоюва отличието, след като се изправи срещу представителите на Франция, Полша, Германия, Швейцария а на финала отново се срещна с представител на домакините. „Щастлив съм, че отново развях българското знаме и оправдах очакванията на всички!", сподели джудистът.

Калина Христова - още една от представителите на „Спортни таланти", заедно със своята съотборничка Ивет Илиева се класираха втори в предварителната група на Европейското първенство по тенис маса, което се провежда в Португалия. С това те си осигуриха участие в плейофите за влизане в ТОП 16, където пък с убедителна победа 3:0 отстраниха отбора на Англия. Така тимът на България, в състав Христова и Илиева, ще участва със сигурност в Първа лига на Европейското първенство през 2018 г. Битката за място в първите 16 отбора в Европа продължава и в оставащите до края на турнира дни - до 23-и юли.

Едно от най-очакваните спортни събития в България през настоящата година - Европейското първенство по кану-каяк в Пловдив, привлече вниманието и заради участието на две от звездите на родния спорт и Таланти на „Еврофутбол": Пламена Съйкова и Ангел Кодинов. На 15-и юли, Пламена, заедно с Олимпия Душева, завършиха 5-ти и 11-ти в крайното класиране на дисциплината двуместен каяк на 200 м. Кодинов пък стана 4-ти на полуфинала на неолимпийската дисциплина С1-500 м на едноместно кану, съответно остана на 10-то място в класирането.

Медийни партньори по програма „Спортни таланти" са: сайтовете gong.bg, viasport.bg, bgathletic.com, ngobg.info, dir.bg, blitz.bg, actualno.com и sportlive.bg, вестниците „Еврофутбол" и „Марица", Агенция КРОСС, както и БНР и Дарик радио.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.