• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Властите в Одрин реагираха остро на телената ограда на границата с България

Властите в Одрин реагираха остро на телената ограда на границата с България

/КРОСС/ Областният управител на Одрин Дурсун Али Шахин реагира остро на телената ограда, която България постави на границата заради наплива от сирийски и други бежанци, пишат турските медии.
Шахин изразява възмущение от начина, по който България се стреми да предотврати незаконно преминаващите на територията й чужденци. "Докато по цял свят стените се сгромолясват, българо-турската граница се опасва със 160 километра телени заграждения, това никак не ми харесва. Досега границата беше мирен мост между приятели, недопустимо е оградите да ни изолират взаимно. Дори обикновените комшии си оставят отворена врата. Но ние сме две съседни държави, правителствата така се споразумели и явно ще трябва да приемем това обстоятелство, което съвсем не е наше решение", казва областният управител на Одрин, цитиран от БГНЕС.
Той припомня и издигнатата през миналата година телена ограда по протежение на 30 километра при граничния пункт Хамзабейли-Лесово, също по решение на българските власти. София избягва да прави изявления по темата за граничната сигурност и предпочита да ползва понятието "споразумение", както и да се гледаме през решетките на загражденията, коментира още Дурсун Али Шахин пред одринските медии.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Nie sme dlajni da si pazim granicite. Kakvo gi e zabolyalo sega? Ili zashtoto nyama da mogat da si gi propuskat migrantite taka svobodnichko. Aaaa, NE!!! Dostatachno!!!

22.11.2015 23:50:24

Анонимен

Еми нали България е буфер, кой знае бат Бойко колко парие гушнал за тази далавера, боли го нали ДС го пази това го плащаме ние целия български народ

08.05.2015 00:46:10

Ай сики-мини!!!

Ай сики-мини!!! Той ли ша ми каже дали да си пазя границата?

18.04.2015 14:15:11

Анонимен

Естествено че валията има интерес. Всеки маймун в повече за България, е един маймун по-малко за него.

18.04.2015 13:28:16

пепо

Външният министър-зализан педераст да каже на гаджалина, че това е българска територия, парите са наши и ще слагаме каквито си искаме- ограждения, сгради и пътища! Да не се правят на умрели лисици и да реват на чужд гроб! Има си гранични пунктове, откъдето всеки да влиза законно...Гаджалина прост да знае, че ние отдавна си заключваме вратите, че и решетки на прозорците и на етажите слагаме!

18.04.2015 11:51:43

Анонимен

Съветвам башибозука да направят същото с тяхната г аница от където идват. Явно и той лично има интерес ! Може би е нтрафикант на хора. А може би си мисли че оградата е пречка за приемането им в ес? Те не могат тяхната г.аница да опазят да не говорим шенгенска граница. Жив джихадист

18.04.2015 07:58:09

Анонимен

Какво плаче тоя не знам!!! Нали си имаме отворени гранични пунктове?

17.04.2015 17:58:46

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.