• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

WIZZ AIR намалява с 25% днес всички линии от България

WIZZ AIR намалява с 25% днес всички линии от България

/КРОСС/Wizz Air, най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа, и пазарен лидер в „лоу кост" сегмента в България, обяви днес лятна промоция, намалявайки с 25% всички полети от и до България. Тази масирана еднодневна акция* означава още по-големи спестявания за пътуващите между България и останалата част от Европа през това лято. Намалените цени са приложими за резервации до полунощ днес, направени на wizzair.com.

В България, Wizz Air предлага общо 38 линии до 14 държави от 3 летища, осигурявайки удобен достъп от страната до останалата част от Европа и извън нея, както за бизнес, така и за туризъм. Най-новите WIZZ маршрути, открити през август, свързват Варна с Будапеща, столицата и най-големият град в Унгария, и София с Нюрнберг, в германската област Бавария. До края на годината WIZZ ще започне още четири нови линии от София, свързвайки града с Кутаиси в Грузия, Будапеща в Унгария, Базел в Швейцария и Донкастър Шефилд в Обединеното кралство.

Taмара Валуа, директор корпоративни комуникации на Wizz Air, каза: "Въпреки че краят на лятото бавно приближава, това не означава, че планирането на ваканции или кратка почивка с приятели или с тези, които обичате трябва да свърши. Ние намаляваме с 25% цените всички наши линии в мрежата от България и се надяваме, че българските ни клиенти ще се възползват от тази възможност да резервират кратка градска ваканция в някой от любимите си градове. С нетърпение очакваме да посрещнем много туристи в България през циганското лято. Сега цените са дори още по-ниски и няма причина да не избягате на борда на нашите нови самолети."

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.