• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Ивайло Найденов поема председателството на сдружение „Храни и напитки България"

Ивайло Найденов поема председателството на сдружение „Храни и напитки България"

/КРОСС/ Ивайло Найденов, генерален мениджър на Монделийз Интернешънъл за България, Румъния и Източна Адриатика, поема председателството на сдружение „Храни и напитки България". Със своя дългогодишен опит в Монделийз Интернешънъл и сектора, в новата си роля, Ивайло ще работи за една по-благоприятна среда за развитие на хранителната индустрия в България в открит диалог с обществото и институциите.

„Да председателствам сдружение „Храни и напитки България" е отговорност. Благодаря за гласуваното доверие на колегите, членове на сдружението. Въпреки силната конкурентна среда в нашата индустрия, чрез сдружението ние вече повече от година работим активно и в пълна прозрачност, не само, за да подобряваме бизнес климата у нас, но и да защитаваме интересите на производители, вносители, дистрибутори и търговци, поддържайки един градивен и отворен диалог с институциите. Смятам, че това е правилният път, и аз, приемайки тази нова роля, мога само да надграждам", споделя новият председател на „Храни и напитки България".

Кариерата си в Монделийз Интернешънъл Ивайло стартира през 2004 г. като част от предшественика на Монделийз - "Крафт Фуудс България". Първоначално е директор "Продажби", а 4 години по-късно става директор "Маркетинг". Той е й първият българин, оглавил българското подразделение на мултинационалния гигант в 25-годишната му история на българския пазар. Като изпълнителен директор на Монделийз България той се съсредоточава върху укрепването на местната организация и стимулирането на развитието на бизнеса. От март 2015 г. е назначен за генерален мениджър за пазарите на Монделийз за България, Румъния и Източно Адриатическо море. В тази си роля днес, той продължава да развива стратегията на компанията „Snacking Made Right", като ръководи бизнеса в региона, съобразно глобалната дългосрочна стратегия на Монделийз Интернешънъл.


За сдружение „Храни и напитки България":

Сдружение „Храни и напитки България" е браншово сдружение, чиито членове са едни от най-големите компании в областта на хранително-вкусовата промишленост в България с общ годишен оборот над 1,5 милиарда лева - Данон Сердика АД, Девин ЕАД, Интерснак България ЕООД, Кока-Кола България ЕООД, Кока-Кола Хеленик Ботълинг Къмпани България АД, Куадрант Бевъриджис АД, Марс Инкорпорейтед България ЕООД, Монделийз България ЕООД, Нестле България АД, Престиж-96 АД, Якобс Дау Егбертс БГ ЕООД, Униливър България ЕООД, Градус АД и Бисер Олива АД .
Основната цел на сдружението е в условията на пълна прозрачност да работи за създаването на по-благоприятна среда за развитие на хранителната индустрия в България, като обедини и представлява интересите на български и чуждестранни производители, дистрибутори и вносители на храни и напитки, на малки и големи компании в отрасла, както и на секторните асоциации.
Сдружение „Храни и напитки България" е пълноправен член на най-голямото браншово обединение в Европа - Food Drink Europe.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.