• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

LG и Ясен Панов откриват първата в България OLED изложба

LG и Ясен Панов откриват първата в България OLED изложба

/КРОСС/ Компанията LG Electronics (LG) открива първата по рода си в България OLED инсталация - една колаборация между уникалната технология на бъдещето и таланта на един от най-известните български артисти Ясен Панов. Изложбата ще отвори врати на 23-и юни 2017 в известната модерна галерия Сан Стефано в София и ще остане отворена безплатно за посетители в периода до 25-и юни 2017, подчертавайки страстта на бранда към дизайна, изкуството и иновациите от последно поколение.

Партньор на LG е известният български артист, архитект и интериорен дизайнер Ясен Панов, популярен със своите новаторски експериментални техники и един от малкото автори у нас, занимаващи се с дигитален колаж, стремейки се да надхвърли класическата работа с ножица, хартия и лепило. Всичко това е изцяло в синхрон с философията на LG по отношение на дизайна и комбинацията му с високите технологии, представяйки тези елементи чрез иновации, които са подчинени на човешкия опит. Чрез това уникално партньорство, гостите на първата в България OLED изложба ще отправят поглед към един друг свят.

"За мен е чест да си партнирам с компания като LG за осъществяването на този единствен по рода си проект. Първата в България OLED изложба е своеобразен израз на научната фантастика, на прогреса, на космоса и начина, по който LG описва живота ни чрез технологиите.", обясни Ясен Панов. "Четирите инсталации са абсолютен феномен както в технологиите, така и в изкуството у нас. Те могат да бъдат описани като гоблен от светлина - едно наистина футуристично измерение, което обърква и едновременно преминава през човешките сетива."

"Много се вълнуваме от възможността да работим с Ясен Панов, както и от шанса да реализираме първата в България OLED изложба.", добави Цоньо Михайлов, ръководител на дивизията за черна техника в LG Electronics България. "Комбинацията между последното поколение OLED технология на LG и изкуството на Ясен Панов перфектно изобразява философията на LG с фокус върху хората и начина им на живот. Това е начина, по който ние изразяваме пълната си отдаденост на обещанието си за промяна към по-добър живот. Надяваме се, че много посетители ще имат удоволствието да изживеят усещането от първата в България OLED изложба между 23-и и 25-и юни 2017 в изисканата галерия Сан Стефано в София."

Откриването на първата в България OLED изложба ще бъде на 22-и юни със специално медийно събитие. За широката аудитория изложбата ще отвори врати на 23-и юни и ще остане безплатно отворена за посетители до 25-и юни 2017 в галерията Сан Стефано в София, която се намира на ул. Сан Стефано 22 в сърцето на столицата.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.