• 28 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

EVN България отличи победителите в Републиканската студентска олимпиада по електротехника

EVN България отличи победителите в Републиканската студентска олимпиада по електротехника

/КРОСС/ Компанията ще подкрепи и провеждането на Седмата международна научна конференция „Техника, технологии и системи – ТЕХСИС 2018“.

Представители на EVN България присъстваха на церемония по официалното отличаване на победителите в Републиканската студентска олимпиада по електротехника, която се проведе от 10 до 12 май 2018 г. в Технически университет София - Филиал Пловдив. Участници в нея бяха студенти от техническите вузове в цяла България.

От името на EVN България бяха връчени общо 18 награди за победителите в студентската олимпиада, включително 3 индивидуални и 3 отборни.

Връчването на награди на изявени студенти следва практиката на EVN България да подкрепя развитието на бъдещи специалисти в областта на енергетиката и технологиите.

Като част от целенасочената дейност на компанията в сферата на образованието, EVN България ще подкрепи и провеждането на Седмата международна научна конференция „Техника, технологии и системи – ТЕХСИС 2018“, която ще се проведе в периода 17 – 19 май 2018 г. в Пловдив. Конференцията ще се проведe в рамките на Дни на науката на Технически университет София - Филиал Пловдив  и включва отделни сфери като:

·         Машиностроене и транспорт

·         Електротехника, електроника и автоматика

·         Информатика, комуникационна и компютърна техника и технологии

·         Природни и икономически науки.

 

EVN България има дългогодишна практика да насърчава младите специалисти, като им дава различни възможности да придобият практически опит в реални условия в рамките на компанията. Най-търсена от студентите е лятната стажантска програма „Младежи с бъдеще“, която се организира ежегодно вече 13 години поред.  

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.