• 03 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Победител в регионалния финал на PowerUp! е Twin Ray

Победител в регионалния финал на PowerUp! е Twin Ray

/КРОСС/ Близо 160 стартъпа от 23 държави от Централна Европа участваха в третото издание на състезанието, организирано от InnoEnergy - най-големия ускорител в индустрията за чиста енергия. Регионалният финал бе проведен в София и също като останалите 11 регионални финала (които бяха проведени в Унгария, Гърция, Хърватия, Литва, Чехия, Естония и т.н.) бе предшестван от интензивна подготовка: бизнес уъркшопи, които бяха проведени от „Клийнтех България" с опитни треньори и ментори. Участниците имаха възможността да верифицират бизнес моделите си и да подобрят презентационните си умения.

По време на регионалния финал, най-добрите стартъпи от страната представиха своите иновативни решения пред почетното жури, инвеститори и представители на медиите.

„Чувството да спечелиш толкова престижно състезание, каквото е PowerUp!, е страхотно. Целият ни екип работи и продължава да работи неуморно за просперитета на проекта", заяви Явор Христов, основател на Twin Ray. "Чистите източници на енергия са бъдещето и ние настояваме, не просто да сме част от това бъдеще, а да го оформим по един вълнуващ, честен и откровено полезен за всички начин."

Участниците бяха оценявани не само във връзка с професионалното съдържаниe, но също така и в контекста на бизнес познанията си и потенциала на екипа и продукта. Публиката също така имаше възможността да изслуша главния говорител - Георги Милев, който разказа за аналозите между успехите в спорта и бизнеса. Журитo бе съставено от Михал Крашевски, Мениджър „Business Creation" в InnoEnergy, Георги Халев, Заместник председател на Борда на директорите в Риск Инженеринг, и Стоян Ставрев, Изпълнителен директор на Българска Консултантска Организация.

"В тазгодишното издание на състезанието имахме удоволствието да се запознаем отблизо с наистина впечатляващи проекти в сферата на устойчивата енергия", заяви Марияна Хамънова, управител на Клийнтех България, координатор и организатор на PowerUp! за България. „Twin Ray е доказателство за това, че в България има млади предприемачи, които следват най-актуалните тенденции в технологиите и нуждите на пазара."

На 22-и ноември Twin Ray ще се изправи пред победителите от останалите регионални финали на състезанието в RaM Colosseum в Будапеща, където ще се състезава за финалната награда (20 000 евро за първо място), както и за участие в престижния Highway® Аccelerator, който помага за превръщането на стартъпите в успешни бизнеси.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.