• 18 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8385
  •  GBP / BGN 2.2902
  •  CHF / BGN 2.0178
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Истината за приемането на България в Европейския Съюз

Истината за приемането на България в Европейския Съюз

/КРОСС/ Какво направи България, за да бъдат започнати преговори за присъединяването ни към ЕС?

Шест години изминаха от приемането ни в Европейския Съюз. Резултатите надминаха прогнозите и на най-големите песимисти, а оптимистите бяха ударени от челния влак на реалността. Какво обаче направи България, за да бъдат започнати преговори за присъединяването ни, което стана факт през 2007г.

След срещата си с тъй наречения „Командир" - Иван Костов през 1999г. Бил Клинтън прави кратко изявление, което ясно обрисува какво точно България е сторила, за да бъдат започнати преговорите по присъединяването ни в Евро-съюза:
„Съединените щати и Европа са благодарни за подкрепата на България по време на трудностите с кризата в Косово, подчерта американският президент. Смятам, че подкрепата на САЩ за желанието на България за политическа, икономическа и военна интеграция към Запада също е важна"
Бил Клинтън, 1999г.

България даде въздушен коридор на НАТО-вските агресори, позволи над Сърбия да бъдат извършени зверски бомбардировки, траещи 80 дни. В тези бомбардировки американците тестват новите си бомби, пускат уранови бомби и осакатяват, тровят и убиват хиляди сърби. И тъй като някои хора омаловажават случилото се тогава и съучастничеството на България в това престъпление вижте резултата, ето ги „трайно-демократизираните" човешки същества, които бяха „наказани" от САЩ и НАТО заради това, че не са като нас - дупедавци:
На първата среща с Клинтън Костов, Михайлова и Агов от името на целия български народ правят „пазарлъци", както самия Агов нарича преговорите с американците и Европа. Срещу въздушния коридор и превръщането на България в марионетка на Запада и острия завой и преориентиране на външната политика България получава право да избере измежду две награди:
Отпадане на визите за САЩ или преговори за присъединяването ни в Европейския Съюз. Костов, считащ се за голям дипломат си прави илюзии, че ще може да договори и двете. Разбира се, „щедростта" на Запада към България идва само в моменти, когато от държавата ни зависи нещо подобно. Тук отварям една скоба - през 2011-2012г. правителството на ГЕРБ усилено се стараеше да се хареса на американците, както и посолството на САЩ с насмешка коментира в докладите си подмазвачеството на Борисов и изгодата им от него. Така България направи своето „обосновано предположение", че Хизбула носи отговорност за атентата на летището в Бургас. Идеята е, че САЩ и Израел искат да принудят Европа да признае Хизбула за терористична организация.

Та, Костов се опитва да спечели и визите и преговорите за Евросъюза, но е принуден да избере само едното. Така България започва преговорите за присъединяване към Европейския Съюз. И следващите правителства старателно следваха анти-националния курс на политика, само и само, за да бъдем приети. Лишихме се от много индустриални и производствени възможности, които имахме, лишихме се от атомна енергетика и много, много др. „компромиси" за сметка на целия български народ...

/alterinformation/

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Mitko

Smurt za shibanite surbi i makedonistite im, kostite na bratiata i sestrite ni v Zapadnite pokrainini revat za must, tova che dadohme na NATO da gi bombardira e nai-sladkoto i nai-polezno delo na BG diplomaciata ot 89-ta godina nasam...

18.11.2015 07:03:20

Анонимен

всеки ден се моля за тяхното възмездие

16.11.2015 08:57:06

Анонимен

Преди да обвиняваме другите за несгодите ,които ни сполетяха, да погледнем първо себе си. Защото всяка действителност ,в която обитаваме ,първо започва от мислите ни. Допуснахме да ни заблудят и ето го резултата. От доста време непрекъснато в главата ми е стиха на Вапцаров " Опомнихме се късно ,бяхме вързани жестоко"

22.12.2014 13:03:03

Матеев

Toва е писано от руснак

20.12.2014 21:41:11

Анонимен

така е на предател не си прощава, какъв суверетет ? калония сми

19.12.2014 22:29:16

Анонимен

Боклуци,национални предатели и народ , който не знае каква софра са му сложили,т.н. демократи десница,които в началото са СДС ,а сега -РФ и Гербгробарите!

18.12.2014 18:04:02

Kostov.

ДУПЕДАВЦИ, ТОВА СМЕ НИЕ БЪЛГАРИТЕ.

17.12.2014 20:50:10

Анонимен

На България не й провървя, защото през всичките години на прехода до управлението по схема бяха пропускани подготвени и лоялни на Москва безродници и безсрамници ! Народът беше безмилостно ограбван и прогонван от територията, за да си търси прехраната по света ! Идва време за възмездие и не трябва да го проспиваме - всички комунистически богаташи - в екарисажа !

15.12.2014 21:59:53

Анонимен

Най-големият предател на България е Иван Костов. От него започнаха всичките злини на българския народ! Кой го е упълномощил да говори от името на народа? Трябва пълна ревизия на имуществата на всички по негово време, продали родината си за собствено облагодетелстване! Смърт на народните изедници!

15.12.2014 19:49:01

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.