• 24 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8019
  •  GBP / BGN 2.2963
  •  CHF / BGN 1.9742
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Самоков е най-четящият град в България

Самоков е най-четящият град в България

/КРОСС/ Повече от 10 хиляди деца се включиха в „Забавното лятно четене". Финалът на кампанията бе поставен на 14 септември в столичния книжен център „Гринуич", където бяха раздадени наградите на победителите. Крум Гледжарски, ръководител „Управление на качеството" в ЧЕЗ Разпределение България връчи отличието за най-четящ град на Самоков.

„Радвам, че тази година наградата отива в Самоков, град с вековни традиции в развитието на културата и просветата по нашите земи. Използвам случая да поздравя учениците, които от 15-ти септември тръгват на училище и да им пожелая здраве, високи оценки и още много прочетени книги. Ние в ЧЕЗ ще продължим да подкрепяме полезни и дългосрочни инициативи за образованието и здравето на младите хора.", каза Крум Гледжарски, ръководител „Управление на качеството" в ЧЕЗ Разпределение България.

За четвърта година ЧЕЗ е генерален спонсор на кампанията за насърчаване на четенето. Инициативата се реализира от детския портал Az-deteto.bg съвместно със Столична библиотека. Грижата за развитието на младите хора и здравословния начин на живот и тяхното образование са приоритети в политиката на ЧЕЗ за корпоративна и социална отговорност. Компанията ежегодно подкрепя редица детски инициативи - конкурси, състезания за талантливи деца, включително и детски спортни прояви - в областите хокей, шахмат, триатлон и плуване. От 2014 г. ЧЕЗ стартира образователна кампания „За децата и енергията" сред ученици от началните училища в Западна България, чиято цел е да информира децата за начините за разумно и безопасно използване на електроенергията в ежедневието.

Цялостна информация за политиката на ЧЕЗ за грижа към децата може да бъде намерена на микросайта на ЧЕЗ „Инвестираме в България" на адрес investiramevbulgaria.com.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.