• 24 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8323
  •  GBP / BGN 2.2729
  •  CHF / BGN 2.0113
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Титлата "Мис Свят България 2019" грабна Марго Купър

Титлата "Мис Свят България 2019" грабна Марго Купър

/КРОСС/ Преди броени часове в стилната и изискана обстановка на бална зала “Диамант” – хотел “Рамада” в столицата се проведе финалът на националния конкурс “Мис България Свят 2019”.

В рамките на конкурса бяха избрани претендентките от България за международните финали на най-големите конкурси за красота – “Мис Свят 2019” и “Мис Вселена 2019”.

Новите 7 победителки на България бяха наградени с корони инкрустирани със злато, скъпоценни камъни, диаманти и плакети, изготвени специално за събитието от централите Мис Свят Лондон и Мис Вселена Ню Йорк.

Освен спечелените титли, международни участия включващи едномесечен престои на най-значимите световни събития.

Всички победителки ще бъдат наградени с едноседмична почивка по избор в Беларус, Турция или Кипър.

Титлата "Мис Свят България 2019" грабна Марго Купър. Марго е българка – родена, израснала и учила в Русия. Тя ще представи страната ни на най-престижния и най-стар ежегоден конкурс за красота в света – Miss World.

Сцената на конкурсът Мис България Свят 2019 се превърна в културна платформа обединяваща художници, музиканти, композитори и изявени дейци в името на красотата.

Културни прояви, част от които изложба с творби и пластики на българския скулптор и художник Ставри Калинов.

Изложба с детско и младежко творчество на деца и юноши от Сдружение „Духовно огледало“ с председател Татяна Костадинова – бивш заместник-министър на образованието и науката.

Класика от „Българският Франк Синатра“ Васил Петров. Поп изпълнения и златните хитове на легендарните звезди на българската естрада Братя Аргирови. Фънк и джаз от духовният оркестър “Джуниър Бенд”.

Хип-хоп ритми от гръцката звезда Панос Коки са малка част от изненадите на събитието. След миналогодишните екранни половинки Деси Стоянова и Александър Кадиев, тази година в ролята на водещи ще влязат Ева Кикерезова и Ники Кънчев.

За да оценяват най-красивите българки място сред журито се очаква да заемат: Луиза Григорова, Юлияна Дончева, Братя Аргирови, Ивет Григорова, Васил Петров, Ставри Калинов, Костадин Кръстев – Коко, Мистър България Свят 2019 Оливър Стайков , футболистът Стивън Езе и Мис България Свят 2017 Вероника Стефанова.

Гала-спектакълът премина в традиционни три части. В откриващата част, под специална хореография, изготвена от хореографът на събитието – Атанас Месечков, участничките представиха български народни танци, облечени във фолклорните носии на “Ариес уникат”.

В официалния тур претендентките за титлите се представиха в изтънчените вечерни тоалети на дизайнер Стоян Радичев. А в най-деликатния тур, гостите имаха възможност да видят еклсклузивната колекция бански облекла на гръцката марка „Sugarfree“.

За комфортното и уверено дефилиране по време на цялостния ревю-сектакъл участничките бяха обути в марката „Passion Shoes“.

За безупречната бляскава визия на претендентките, включваща грим и прическа се погрижиха квалифицирания екип коафьори на “V&A Glamour” и гримьорите от „Radiant Professional Make Up“.

В продължение на 5 дни, звездните лимузини на „LimosBg“ ще разкарват красавиците на специално организирани за тях мероприятия. Хотелски к-с Рамада и “Victoria Spa” ще се погрижат за всички участнички с уютни помещения за отмора и СПА кът. Изискано 4-степенно меню, селектирани хапки и Уелкъм дринк от “Better Half” и “Ledenika” ще допринесът за настроението на всички присъстващи.

Тази година каузата на конкурса е подчинена на децата в нужда. Затова органзация Бок Стар Моделс и х-л Рамада ще подкрепи деца в неравностойно положение от ,Дом за сираци „Св. Николай“ начело със сйеромонах Йоан. 

Конкурсът се излъчва на живо в над 290 държави от цял свят и приковава вниманието на над 2 милиарда зрители по света (вторият най-гледан телевизионен формат след Оскарите). Ежегодно във форума участие взимат над 130 представителки, победителки от националните селекции на държавите си.

Сигурни сме, че Марго достойно ще представи България на най-престижния конкурс в света.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

вип боза ни залива, опомнете се

"Титлата на националния конкурс "Мис Свят България 2019" грабна Марго Купър. Марго е българка – родена, израснала и учила в Русия" . Конурса се проведе в бална зала “Диамант” – хотелски к-с Рамада, окестъра духов ! Фънк и джаз “Джуниър Бенд”, участничките бяха обути в марката „Passion Shoes“ и бански облекла на гръцката марка „Sugarfree“. Хапки и Уелкъм дринк от “Better Half” !!!!! Кое му е БЪЛГАРСКОТО , зашамадени юрдеци ?

26.09.2019 14:28:17

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.