• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Избраха най-успешните български компании

Избраха най-успешните български компании

/КРОСС/ VP Brands International спечели награда за мениджмънт.

Общо 23 български компании бяха отличени в четвъртите ежегодни награди „Компания на годината“, организирани от сп. „Бизнес лейди”.  Призовете се връчват за заслуги, свързани с успешният мениджмънт, развитие на човешкия капитал; непрекъснато повишаване на качеството на предлагания продукт/услуга; ефективност и прозрачност; конкурентоспособност и иновации; клиентски подход; успешен бизнес модел; ноу-хау; добро пазарно позициониране; устойчиво развитие и други.

Официалната церемония по раздаването на отличията събра близо 200 представители на бизнеса и държавните институции. От сектора за производство на високоалкохолни напитки и вина единствената наградена компания бе VP Brands International за успешен мениджмънт. Призът получи изпълнителният директор на дружеството г-н Иван Папазов. Наградата му бе връчена от заместник министъра на икономиката Лъчезар Борисов.

                        

„Приемам тази награда като висока оценка за работата на всички наши служители, които с усилията, труда и професионализма си, правят компанията толкова успешна. И доказват защо заслужаваме да сме номер едно производител на алкохол и вина в България. Когато имаш екип от съмишленици, правилните решения се взимат и прилагат по-лесно.

А да си част от развитието на VP Brands е начин на живот, а не просто ходене на работа. За всеки мениджър е чест да управлява такъв екип. Пожелавам на всички да изграждат и ценят именно такива отбори.“, коментира мениджърът. Той е в управлението на най-големия български производител на високоалкохолни напитки и вина от 1998 г. Компанията продава успешно на над 40 пазара на четири континенти и е сред лидерите по продажби в категориите ракия, мента, мастика, водка. Най-застъпената категория в конкурса тази година бе индустрията.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.