• 09 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8206
  •  GBP / BGN 2.2720
  •  CHF / BGN 2.0019
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Първият български букмейкър „Еврофутбол“ – 24 години лидерство

Първият български букмейкър „Еврофутбол“ – 24 години лидерство

/КРОСС/ Компанията, създадена, за да „побере" всички първи неща - така най-общо може да бъде описана 24-годишната история на „Еврофутбол" ООД. Първият български букмейкър провежда своя първи национален тираж - за първи път в историята на българския бизнес и извън статуквото на съществуващата държавна структура, на 21-ви август 1993 г. Първото поколение талони на букмейкърската къща съдържа програма с 50 футболни срещи и фиксирани коефициенти за четири вида предвиждания, а максималната печалба от един талон - за първи път в историята на спортните залагания в България, е 2 милиона лева!

През 2002 г. „Еврофутбол" сключва договор за стратегическо партньорство с един от световните лидери в хазартния бизнес - гръцката компания „Интралот", а предвидените инвестиции за въвеждането на нови технологии са едни от първите и най-големи за времето си в сферата на родната икономика. През следващата година иновациите стават реалност чрез инсталирането на централизирана компютърна система за приемане на залози в реално време - за първи път в историята на спортните залози в България. До края на 2015 г. букмейкърската къща интегрира платформа за залагане от ново поколение и включва още нови, стъпващи за първи път на българския пазар продукти в своето портфолио.

Така, 24 години по-късно „Еврофутбол" продължава да е лидер на българския пазар като най-големият наземен хазартен оператор в България; най-големият франчайзингодател в страната ни и най-устойчивият и силен партньор на българския малък и среден бизнес! 

Букмейкърската къща поддържа своя бранд в близо 1000 букмейкърски пункта, които се развиват на франчайзингов принцип и в които работят над 3000 букмейкъри. Компанията разполага със собствен Център за професионално обучение, чрез който инвестира в развитието на човешките ресурси и „производството" на високо квалифицирани кадри, които да работят в сферата на хазартния бизнес, съобразено със законовите норми.

Компанията е първата и единствена фирма, която спонсорира директно българския спорт, а през 24-те години от своето създаване е финансирала някои от най-големите спортни събития в България: Суперкупата на България, участия на българския национален отбор по футбол и на националния ни отбор по волейбол в Европейски първенства, футболни турнири за аматьори и ежегодното издание на „Спортист на годината".

"Еврофутбол" е пълноправен член на Световна лотарийна организация - WLA (www.world-lotteries.org) и на Европейски лотарии (www.european-lotteries.org) и в дейността си се ръководи от критериите и приетите правила на тези организации. От години компанията членува и в Българския форум на бизнес лидерите, а от 22.01.2015 г. е приета и в Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ). 

„Еврофутбол" благодари на всички свои участници, партньори, букмейкъри и приятели за съпреживените успехи и приетите предизвикателства!

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.