• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 6°C

АБВ откри предизборната си шатра в Бургас

АБВ откри предизборната си шатра в Бургас

Бургас /КРОСС/ Зам.-председателят на ПП АБВ Румен Петков, заедно с кандидатите за депутати от листата на коалицията - Антон Коджабашев, Иван Киров и Райчо Костадинов откриха предизборна шатра на АБВ в Бургас. Тя се намира по ул. „Богориди", малко над Часовника в центъра на града.
„Откриваме тази шатра със съзнанието, че предлагаме на хората сила достойнство и почтеност, от които Бургас се нуждае. Бургас е градът с особено място в ежедневието ни и има много интелект и сила. Бургас има потенциал, който трябва да бъде реализиран и АБВ е политическата сила, която може да даде на Бургас този шанс и това осъзнато бъдеще", заяви Петков.
Според него е много важно на 5 октомври да се гласува за осъзнатото бъдеще, а не за емоцията, не за 1 млн. работни места, не за имагинерни сила и достойнство, а за това което са българите.
„Тук е моментът да се каже, че тази листа е качество, достойнство. Първите хора в листата са хората, които олицетворяват българската сила и достойнство", допълни още зам.-председателят на АБВ.
Той не спести хвалебствия за града, като каза: "Бургас има интелектуална сила, потенциал, който трябва да се реализира". И припомни, че АБВ е била е една от първите политически партии, които са предложили създаване на Министерство на туризма, което е особено важно за морския ни район. АБВ е и първата сила, която иска да бъде наложен мораториум върху износа на сурова дървесина, което е удар върху българската екология.
"Във всяка община хората поставят конкретни проблеми, които ние ще включим в програмата си", допълни пък Петко Иванов. Областният координатор на АБВ в Бургас присъства на всички срещи в региона.
Освен политически лица, сред разпознаваемите лица бе и актьорът Тончо Токмакчиев. Синът на художника Ненчо Токмакчиев лично дойде до новооткритата шатра и пожела успех на АБВ на предстоящите парламентарни избори.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.