• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

След прословутата „странджанка“, Бургас вече предлага и питие „странджада“

След прословутата „странджанка“, Бургас вече предлага и питие „странджада“

/КРОСС/ Областна дирекция "Земеделие" - Бургас и Община Бургас организират за седми пореден път богат Фермерски пазар - 29.07.2017 г., събота, от 10.00 часа на площад "Кирил и Методий".

Бургазлии, както и всички гости на града могат да опитат бутикови хранителни продукти, доставени на пазара директно от животновъдните, овощни и зеленчукови ферми на територията на регион Бургас, спазвайки всички ветеринарно-санитарни и хигиенни изисквания за производство на качествена и безопасна храна.

Част от храните и напитките, които посетителите ще имат възможността да опитат, са натурални млечни продукти от с. Драчево, общ. Средец; странджанско био вино, както и сушени билки и домашна юфка от гр. Айтос.

Всички гости ще могат отново да се разхадят със здравословно питие "Странджада" на семейство Димитър Станчев и Ралица Кунева. Освежаваща и приятна на вкус напитка, странджадата е и много полезна, защото съдържа пчелен мед от метличина, акация и резене, както и портокал, лимон и лайм.

"Пчеларска ферма Странджа", общ. Малко Търново, ще изложи своя натурален пчелен мед, събран от над 1200 кошера, за които те лично полагат грижи. А пчеларска ферма "Кесери" от с. Лясково е приготвила безплатни изненади за някои от гостите.

Всички посетили изложението могат да се насладят и на свежи плодове и зеленчуци от района -пъпеши от с. Рудник, зеленчуци от общ. Средец, праскови и сливи от кв. "Лозово", общ. Бургас.

Не пропускайте възможността да подкрепите местното производство. Заповядайте!

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.