• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Предстоящи събития в страната на 9 февруари

Предстоящи събития в страната на 9 февруари

/КРОСС/ ***
София.
От 09.00 часа ще се проведе заседание на Народното събрание.

***
Плевен.
От 11.00 часа в Театралния салон на Военен клуб - Плевен министърът на отбраната Красимир Каракачанов ще присъства на церемонията за тържествено връчване на знамето на втория ученически гвардейски отряд от Основно училище „Д-р Петър Берон".

***
София.
От 09.00 часа в Националния пресклуб на БТА ще се състои пресконференция, в която ще вземе участие Ска Келер - съпредседател на групата на Зелените/ Европейски свободен алианс в Европейския парламент.

***
София.
От 09.00 часа V състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Калоян П., Любомир С., Михаил Д. и др. за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 09.00 часа ІV състав на Специализирания наказателен съд ще се гледа делото срещу Юлиян Т., Христо С., Невена Б. и др. за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 9.30 часа в централата на КТ „Подкрепа" президентът на Конфедерацията Димитър Манолов ще открие международна конференция на тема: „Европейска законодателна рамка и защита на наемния труд: предизвикателства пред Европейския стълб на социални права".

***
София.
От 10.00 часа ХІІ състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Роза П., Валери М., Ивайло И. и др. за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.00 часа ІІІ състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Абдула И., Мустафа Н. и Исмаил М. за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.00 часа ІХ състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Дамян Д и Стелан П. за организиране и ръководена организирана престъпна група.

***
София.
От 10.30 часа в сградата на ул. „Никола Габровски " 30, киносалон, ет. 1, МВР ще отбележи Европейския ден на телефон 112. Ще присъстват представители на ръководството на МВР и директорите на главни дирекции в МВР.

***
София.
От 11.30 часа на летище „София" българският пилот Марио Бакалов ще участва в доброволческата инициатива „Училище за авиация".

***
София.
От 13.30 часа в Административен съд - София (ул. Георг Вашингтон №17) ще се проведе третото заседание по делото за провеждане на референдум срещу презастрояването в „Младост" иниицииран от ИК „За зелен Младост".

***
София.
От 14.30 часа ХІІІ състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Али Л., Величко Д., Екрем М. и Гочо Г. за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 15.30 часа ІХ състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Кирил К. за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 16.00 часа в Конферентната зала на МБАЛ „Надежда" ще бъде представено второто преработено издание на учебника по Медицинска онкология.

***
София.
От 16.30 часа в новата конферентна зала Софийския университет „Св. Климент Охридски" ще се състои Международен ден на гръцкия език.

***
София.
В Sofia Ring Mall ще се състоят Дни на виното от 9 до 11 февруари.

***
София.
От 21.30 часа в „София лайв клуб" ще се състои концерт на блус-легендите Норман Бийкър Бенд.

***
Бургас.
От 14.00 часа в Бургаския свободен университет ще бъде отбеляза Световния ден на влажните зони.

***
Бургас.
В зала „Георги Баев" на Културен център „Морско казино" ще бъде открита изложба „Горният път: Фотография от Шотландия".

***
Варна.
От 9.30 часа в хотел „Черно море" ще се проведе заседание на общинския съвет по наркотичните вещества на тема: „Здравни и социални последици при употреба на наркотични вещества при деца". Организатори са дирекция „Превенции" към Община Варна.

***
Варна.
От 14.00 до 16.00 часа в офиса на ПП ГЕРБ на ул. „Бенковски" №1, общинският съветник Николай Малев ще има приемна за граждани.

***
Велико Търново.
От 10.30 часа в зала 500 на Областна администрация Велико Търново ще се проведе кръгла маса на тема „Съвременните предизвикателства пред специалистите в социалната сфера". В дискусията ще участва и г-жа Росица Димитрова, заместник-министър на труда и социалната политика.

***
Враца.
От 13.00 часа в МБАЛ „Христо Ботев" ще се състои общо събрание на акционерите на лечебното заведение.

***
Добрич.
От 13.00 часа в залата на Община Добричка ще се проведе семинар , организиран от Добруджански фермерски съюз.

***
Кюстендил.
От 11.00 часа в залата на Община Кюстендил ще се състои пресконференция по повод реализиране на проект за внедряване на енергийна ефективност в многофамилни жилищни сгради.

***
Пловдив.
От 09.00 часа в храм "Св. Харалампий"Пловдивският митрополит Николай ще възглави архиерейска света Литургия по повод 9 февруари - ден на Св. свещеномъченик Харалампий Чудотворец.
***
Пловдив.
От 09.30 часа в зала 10 на Окръжния съд ще се проведе заседание по делото срещу Георги Л., обвинен че при управление на МПС по непредпазливост е причинил смъртта на друго лице.
***
Пловдив.
От 10.30 часа в зала 11 на Районен съд-Пловдив ще се проведе заседание по делото срещу четирима турски граждани, обвинени в измама на 40 лица и причиняване на имотна вреда в особено големи размери.

***
Пловдив.
От 11.00 часа в зала 10 на Окръжния съд ще се проведе заседание по делото срещу Андон А., обвинен, че при управляване на МПС, без да има свидетелство за управление, по непредпазливост е причинил смъртта на друго лице.

***
Пловдив.
От 11.00 часа в 10-а аула на База 2 на болницата - Хирургичния блок на бул. „Пещерско шосе" №66 Клиниката по съдова хирургия на УМБАЛ „Свети Георги" ще отбележи 40 години от основаването си.

***
Пловдив.
От 13.00 часа в зала 10 на Окръжния съд ще се проведе заседание по делото срещу Нели К. и Фанка Д., обвинени противозаконно присвояване на чужди движими вещи.

***
Раковски.
От 18.00 часа часа в читалище „Св. св. Кирил и Методий" ще се състои концерт на СОУ „Любен Каравелов" - Пловдив и на общински самодейни състав по повод 18-то издание на Международния фестивал на кукерските и маскарадните игри.

***
Септември.
От 09.00 часа в храм „Св. Харалампий", Негово преосвещенство Константийският епископ Яков ще оглави архиерейска света Литургия.

***
Стара Загора.
От 11.00 часа в Оперен театър ще бъде представен анимиран музикален проект за деца от 3 до 7 години - „Музичко".

***
Стара Загора.
От 18.30 часа в РБ „Захарий Княжевски" ще бъде отбеляза китайската Нова година с учениците от СУ „Максим Горки", изучаващи китайски език.

***
Стара Загора.
От 20.00 часа в общинската спортна зала „Стара Загора" ще се състоят финалните серии на Международния турнир Girl Power.

***
Тутракан/ с. Варненци.
В с. Варненци ще се състои тържествено честване на празника на Св. Харалампий. От 09.00 часа в едноименния храм в селото ще започне тържествено богослужение по повод храмовия празник. В църковната служба ще вземат участие Русенският митрополит Наум, както и делегация от Румъния.

***
Чепеларе.
В Чепеларе ще бъдат отбелязани 20 години от спечелването на златен олимпийски медал на Екатерина Дафовска в Нагано през 1998 г. Жителите и гостите на Чепеларе ще могат да наблюдавате на площад „Олимпийски" откриването на олимпиадата в Пьонгчанг, която ще се предава пряко от 13.00 часа. А на връх Мечи чал ще се проведат традиционните зимни надпревари за малки и големи от 10.00 часа. Кулминацията на празника ще е на площад „Олимпийски" от 17.00 часа, където всички ще посрещнат Екатерина Дафовска, за да си припомнят емоцията от преди 20 години.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.