• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8083
  •  GBP / BGN 2.2804
  •  CHF / BGN 1.9935
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Предстоящи събития в страната

Предстоящи събития в страната

/КРОСС/ ***

София.
От 10.00 часа ще започне седмичното заседание на Министерския съвет.

***
София.
От 10.00 часа 3-ти състав на Специализирания наказателен съд ще заседава по делото срещу Румен С., Младен П. и др., на които са повдигнати обвинения за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.00 часа в зала „Сердика" на София Хотел Балкан българските първокурсници във Великобритания се събират на първа среща и ориентация преди да отпътуват за Острова. Ориентация се организира от международния проект „Световно образование".

***
София.
От 11.00 часа в Националния пресклуб на БТА, Виктор Серов, председател на Съвета на директорите на „Ви - Веста холдинг" АД, ще даде пресконференция на тема „Защо бе отнет лицензът на ЗК „Надежда" - една просперираща застрахователна компания?".

***
София.
От 19.00 часа на Лятната естрада в Борисовата градина ще се състои Концерт от цикъла „Остров на музиката".

***
Батак.
Деветото издание на фестивала „Беглика фест" ще се проведе от 23 до 27 август в района на язовир Голям Беглик в Родопите под мотото „Пресътворение".

***
Благоевград.
В 12.00 часа в РСПБЗН-Благоевград ще се състои официална церемония за откриването на санираната сграда на пожарната по проект „Въвеждане на мерки за енергийна ефективност и осигуряване на достъп на хора в неравностойно положение".

***
Велико Търново./ с. Килифарево.
От 10.00 часа в Музейния комплекс ще се проведе Седми семестър на Летен пленер "Детска академия за изкуства".

***
Враца.
В 10.00 часа в Заседателната зала на Община Враца ще се отворят ценовите предложения на участниците в обществена поръчка с предмет: „Реконструкция ремонт и внедряване мерки за енергийна ефективност на административни сгради (Ремонт и обновяване на административната сграда на Община Враца)".

***
Пловдив.
От 09.00 часа във 2 зала, състав на Пловдивския окръжен съд ще заседава по делото срещу Васил Т., който е обвинен в опит за убийство.

***
Пловдив.
От 10.00 часа, 11-и състав на Пловдивския районен съд ще заседава по делото срещу Петър А. и Илия Г., на които са повдигнати обвинения за отглеждане на канабис.

***
Пловдив.
От 10.00 часа в сградата на РИОСВ-Пловдив ще се проведе второ заседание по темата за изграждане на инсинератор край град Куклен.

***
Пловдив.
От 11.00 часа 11-и състав на Пловдивския районен съд ще заседава по делото срещу Иван С., на когото са повдигнати обвинения за уреждане на футболни мачове.

***
Пловдив.
От 20.30 часа в Античния театър Орлин Горанов ще отбележи своя 60-годишен юбилей с една от знаковите си роли - тази на Дон Кихот в мюзикъла от Бродуей „Човекът от Ла Манча".

***
Русе.
От 10.00 часа пред сградата на Комплексния онкологичен център в Русе ще бъде направено дарение за болнолежащите пациенти в онкодиспансера.

***
Стара Загора.
От 10.00 до 12.30 часа в Детския отдел на библиотека „Родина" ще има лятна програма за деца.

***
Царево.
От 20.30 часа на градския площад ще се проведе „Рок симфония".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.