• 04 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Народните представители от ПГ на "БСП за България" ще представят "Визия за България" в областите Пловдив и София

Народните представители от ПГ на "БСП за България" ще представят "Визия за България" в областите Пловдив и София

/КРОСС/ На 18.10.2018г. (четвъртък) народните представители от ПГ на "БСП за България" ще представят "Визия за България" в областите Пловдив и София. Срещите:

В 10:00 часа, на зеленчуковата борса с. Първенец, общ. Родопи, народните представители  Даниел Йорданов и Йордан Младенов ще се срещнат със земеделски производители.

В 17:00 часа, в Младежкия дом, в гр. Лъки, Визията ще представят депутатите Красимир Янков и Лало Кирилов.

В 17:30 часа, в читалището, в гр. Стамболийски, ще се проведе срещата с народните представители Георги Търновалийски и Йордан Младенов.

В 17:30 часа,  в залата на Общинския съвет, в гр. Съединение, депутатите Николай Иванов, Иван Ибришимов и Веска Ненчева ще се срещнат с обществеността.

В 18:00 часа, в гр. Хисар, Визията ще представят депутатите Надя Клисурска и Николай Тишев.

В 18:00 часа, в Голямата къща, в гр. Пловдив ще се проведе срещата със зам.-председателя на ПГ на левицата Драгомир Стойнев и народните представители Валентина Найденова, Иван Иванов и Теодора Халачева.

В 18:00 часа, в клуба на БСП, в район Източен,  бул. "Цариградско шосе" 66, в гр. Пловдив, Визията ще представят зам.-председателят на ПГ на "БСП за България" Крум Зарков и народният представител проф. Иво Христов.

В 18:00 часа,  в клуба на БСП, в район Западен, на ул "Йордан Гавазов" 4, гр. Пловдив, ще се проведе срещата с депутатите Георги Йорданов, Иван Ченчев и Нона Йотова.

В 18:00 часа, в читалището, в гр. Перущица, с обществеността ще се срещнат народните представители Манол Генов и Даниел Йорданов.

В 18:00 часа, в залата на Общинския съвет, в гр. Садово, Визията ще представят депутатите Стефан Бурджев, Георги Стоилов и Жельо Бойчев.

В 18:00 часа, в партийния съвет на БСП, в гр. Брезово, говорителят на ПГ на левицата Елена Йончева и секретарят на групата Ирена Анастасова ще се срещнат с граждани.

В 18:30 часа, в залата на читалището, в гр. Куклен, ще се проведе срещата с народните представители  Кристина Сидорова и Станислав Владимиров.

В гр. София, 18:00 часа, в Районния съвет на БСП, в кв. Красна Поляна, "Визия за България" ще бъде представена от зам.-председателя на ПГ на левицата Георги Свиленски и депутатите Георги Гьоков и Димитър Данчев.

В 18:30 часа, в кв. Люлин, в салона на 56-то СОУ, ще се проведе среща със зам.-председателите на ПГ на "БСП за България" Антон Кутев и Христо Проданов и народния представител Донка Симеонова.

В 18:30 часа, в Районния съвет на БСП, в кв. Искър, с обществеността ще се срещнат депутатите Румен Георгиев, Виолета Желева и Любомир Бонев

В 18:00 часа, в гр. Правец, в голямата зала на Младежкия дом, "Визия за България" ще представят депутатите инж. Петър Кънев и проф. Светла Бъчварова.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.