• 24 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Къде, какво в страната

Къде, какво в страната

/КРОСС/ ***
София.
От 11.00 до 19.00 часа, на ул. „Оборище" (между пл. „Александър Невски" и бул. „Васил Левски") „Пазари Юг" ЕАД, Фондация „Биоселена" и „Хранкооп - София" организират Пролетен фермерски пазар.

***
София.
От 10.30 часа, в парка на кв. „Младост" 3, за първи път ще се проведе маратон на франкофонията.

***
София.
От 12.00 часа, в Дома на киното, „Интервю с автограф: РУПЪРТ ЕВЕРЕТ".

***
Бургас.
От 11.30 часа с Пролетен бал на цветята ще бъдат зарадвани най-малките си посетители Туристически комплекс "Акве калиде".

***
Бургас.
От 15:00 часа на стадион "Лазур" ще се изграе футболна среща между "Нефтохимик" - "Черно море".

***
Велинград.
От 09.00 часа, На Кръстопоклонна неделя, Негово преосвещенство Константийският епископ Яков ще оглави Василиева св. Литургия в храм „Св. Троица".

***
Враца.
От 09.00 часа, ще се проведе Архиерейска света Литургия в катедралния храм „Св. 12 Апостоли" гр. Враца, оглавена от Негово Високопреосвещенство †Врачански Митрополит Григорий с молитвеното участие на Негово Светейшество †НЕОФИТ Патриарх Български.

***
Добрич.
От 11.00 часа, в Държавен куклен театър „Дора Габе", ще се проведе неделен куклен спектакъл.

***
Русе.
От 10.00 до 12.00 часа и от 16.00 до 18.00 часа, в зала „Княз Александър I" ще се проведе струнен концерт на възглавници в рамките на Международния фестивал „Мартенски музикални дни".

***
Свищов.
От 10.30 часа в административната сграда на ОП „Пазари", на площад „Велешана" Общинското ръководство на Свищов организира приемна за жители на общината.

***
Шумен.
От 9.00 часа в концертна зала на Обединен Младежки дом ще бъдат открити състезанията във втория ден от фестивала „Магията на танца- Шумен 2017".


Парламентарни избори 2017


***
София.
От 11:00 часа кандидатите за народни представители Димитър Главчев, Александър Ненков и Антоний Кръстев ще присъстват на пролетен концерт в Южния парк, вход от бул. „Гоце Делчев". На същото място, на открита приемна за граждани от 11: 30, кандидатите за народни представители Данаил Кирилов, Емануела Спасова и Георги Георгиев ще представят пред столичани основни приоритети от програмата на ПП ГЕРБ.

***
София.
От 16: 00 часа Валентин Николов, Мария Илиева, Зорница Русинова, Павел Савов и Димо Василев, кандидати за народни представители от ГЕРБ за 23 МИР, ще разговарят с граждани в Младост 4, пред магазин "Фантастико".

***
София.
От 11: 00 часа водачът на листата на ГЕРБ за 24 МИР Владислав Горанов ще присъства на празничен водосвет за здраве в жк. Дружба-1, парк "Езерото". От 15:00 часа Горанов и кандидатите за народни представители Евгения Алексиева, Йорданка Фикирлийска, Драгомир Агайн и Цветан Тодоров ще посетят националния фермерски пазар на ул. Оборище, на който ще присъства и кметът на Столична община Йорданка Фандъкова.

***
София.
От 16: 15 Владислав Горанов и кандидатите за народни представители от 24 МИР Джема Грозданова, Даниел Костов и Евгения Алексиева ще разговарят с граждани на открита приемна пред Народен театър "Иван Вазов".

***
София.
Кандидатите за народни представители от ГЕРБ за 25 МИР ще присъстват на предизборен концерт в Северния парк в столицата. Началото на събитието е от 15:00 часа, очаква се на събитието да присъства и кметът на Столична община и зам.- председател на ПП ГЕРБ Йорданка Фандъкова.

***
Благоевград.
От 10.00 часа, в Благоевград ще се проведе благотворителен футболен турнир на „Реформатори, Глас народен и приятели".

***
Варна.
До 18:00 часа жителите на гр. Варна могат да пуснат своите въпроси към водача на листата на „БСП за България" в областта Стефан Данаилов. Те могат да направят това в кутиите на „Поща №10", които са поставени в градинката на Севастопол, в центъра на града в района на Козирката, в „Младост" на ул. „Топола" до супермаркет „Макао", пред снек-бар „West" в район „Владислав Варненчик" и пред предизборния щаб на „БСП за България" в район „Аспарухово".

***
Велико Търново.
От 11.00 часа, Музикално-драматичен театър „Константин Кисимов", (бул. „Васил Левски" 4), председателят на ГЕРБ Бойко Борисов ще се срещне с жители на Велико Търново. Той ще бъде придружаван от вицепремиера в кабинета „Борисов" Томислав Дончев и бившия финансов министър Владислав Горанов.

***
Велико Търново.
От 11:00 часа кандидати за народни представители от листата на „БСП за България" във Велико Търново ще вземат участие в младежка дискусия в предизборния щаб на БСП.

***
Велинград.
От 11.40 часа, за председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще бъде във Велинград. Той ще се разходи по централната градска част, ще направи обиколка на пазара и ще разговаря с търговци и граждани. С Цветанов ще бъде кметът на Велинград Костадин Коев.

***
Велики Преслав.
От 10.00 часа кандидатите за народни представители от Коалиция "Реформаторски блок - Глас народен" Юлиян Руженов, Борислав Маринов и Гергана Савова ще се срещнат с хората на пазара на гр. Велики Преслав.

***
Гоце Делчев.
От 11.30 часа, в хотел „Валентино", ще се проведе регионална кръгла маса на тема „Туризъм". На срещата ще присъстват Николина Ангелкова, министър на туризма в кабинета „Борисов 2", oбластният координатор и втора в листата на ГЕРБ за Благоевградска област Даниела Савеклиева и кандидати за народни представители на партията в Първи многомандатен избирателен район.

***
Казанлък.
В 14:00 часа, в Спортен комплекс „Шампион", в Казанлък, водачът на листата на „БСП за България" в Стара Загора Драгомир Стойнев ще вземе участие в закриването на спортен турнир и връчването на награди на победителите.

***
Кюстендил с. Бобошево.
От 16:30 часа, в залата на читалището, в Бобошево, обл. Кюстендил, кандидати от листата на „БСП за България" ще се срещнат с граждани.

***
Пловдив.
От 15.00 часа, в Палата 7 на Международния панаир, председателят на БСП Корнелия Нинова и водачи на листите на „БСП за България" от цялата страна ще се срещнат с обществеността.

***
Пазарджик.
От 14.00 часа, в кафенето на улица „Ауе", край базата на „Автотранс", кандидатът за депутат от ПП ГЕРБ Христо Калоянов ще проведе среща с жителите на Долна Махала.

***
Пазарджик/Сърница.
От 10.00 часа, председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще се срещне с граждани на Сърница. Събитието ще се състои в комплекс „Аликанте" (ул. „Тодор Каблешков" №1). На срещата ще присъстват Абдула Абдулах - кмет на кметство Медени поляни и общинският ръководител на ГЕРБ-Сърница Мустафа Аликанов.

***
Пазарджик/Белово.
От 13.10 часа, председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов щесе срещне с членове и симпатизанти на ГЕРБ от Белово в НЧ „Св. Св. Кирил и Методий -1927", град Белово, ул.
„Орфей"2. На срещата ще присъстват водачът на листата на ГЕРБ-Пазарджик Екатерина Захариева и евродепутатът Андрей Новаков.

***
Пазарджик/с. Радилово.
От 15:30 часа председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ ще се срещне с членове и симпатизанти на партията в село Радилово. Срещата ще се проведе в Клуб на пенсионера, ул. „Георги Ангелиев" №39. На събитието ще присъстват Екатерина Захариева и кметът на Пещера Николай Зайчев.

***
Пазарджик.
В 16:20 часа Цветан Цветанов и Екатерина Захараиева ще се срещнат с жители на Пазарджик. Те ще посетят парк остров „Свобода", град Пазарджик, бул. „Стефан Стамболов" и ще поднесат цветя пред паметника на „Алеко Константинов".

***
Панагюрище.
От 17:45 часа зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов ще посети Панагюрище. Той ще бъде придружаван от Екатерина Захариева и Никола Белишки - кмет на Панагюрище. Те ще разговарят с членове и симпатизанти на ГЕРБ в камерната зала на театъра в Панагюрище, ул. „Кръстьо Гешанов"2 /срещу сградата на общината.

***
Панагюрище.
От 18.00 часа, в читалището в Панагюрище, обл. Пазарджик, кандидат-депутати на „БСП за България" от областта ще се срещнат с обществеността.

***
Русе.
От 11.00 часа, в хотел „Космополитън", ГЕРБ-Русе организира кръгла маса на тема: „Регионална политика". В събитието ще вземат участие водачът на листата на ГЕРБ в 19-и МИР - Русе Пламен Нунев, кандидатите за народни представители и Лиляна Павлова - министър на регионалното развитие и благоустройтвото в правителството на Бойко Борисов.

***
Септември.
От 14:00 часа председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще посети град Септември. Той ще присъства на откриване на детска площадка на бул. „България" 68. Ще посети саниращия се в момента блок на бул. „България"87 и ще присъства на първа копка на реконструкция на бул. „България". С него ще бъде кметът на Септември Марин Рачев.

***
Септември.
От 18.00 часа, в Младежкия дом, лидерът на БСП Корнелия Нинова ще представи предизборната платформа на Коалиция „БСП за България" и листата с кандидати за народни представители в 13 МИР - Пазарджик.

***
Септември.
От 18.30 часа, в общинския театър „Възраждане" в гр. Септември, лидерът на БСП Корнелия Нинова ще се срещне с граждани.

***
Сливен.
От 11.00 часа, Министърът на земеделието и храните в кабинета „Борисов 2" и водач на листата на ПП ГЕРБ в Сливен Десислава Танева кани всички жители и гости на града да се включат във второто издание на градския велотур.

***
Хасково/с. Каснаково.
От 17.00 часа, в село Каснаково, водачът на листата на коалиция „Реформаторски блок-Глас народен" за Хасково Стефан Димитров ще се срещне с жителите на селото.

***
Хисаря.
От 12.00 часа, Божидар Лукарски - водач на листата на „Реформаторски блок - Глас народен" за Пловдив-област, ще разговаря с производителите и граждани в района на кооперативния пазар.

***
Шумен.
От 12.00 часа в град Шумен лидерът на ПП "НФСБ"
Валери Симеонов ще поведе „Марша на освобождението".

***
Шумен.
От 12.00 часа кандидатите за народни представители от Коалиция "Реформаторски блок - Глас народен" Даниела Русева, Бисерка Йовчева и Христофор Крумов ще беседват с арменската общност в Арменския културен дом.

***
Шумен/Смядово.
От 19:00 часа, в Музейния комплекс, в Смядово, обл. Шумен, кандидати за народни представители от листата на БСП ще се срещнат с обществеността.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.