• 28 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Предстоящи събития в страната на 3 февруари

Предстоящи събития в страната на 3 февруари

/КРОСС/ *** София

От 09.00 часа в Специализирания наказателен съд ще се гледа наказателно дело от общ характер за образуване и ръководене на организирана престъпна група на Д.М., И.М., А.Д., Ц.Р., Р.Р и др.

От 09.30 часа в Специализирания наказателен съд ще се гледа наказателно дело от общ характер за образуване и ръководене на организирана престъпна група на С.М., Р.Й. и П.Б.

От 10.00 часа в Специализирания наказателен съд ще се гледа наказателно дело от общ характер за образуване и ръководене на организирана престъпна група на И.И., Х.Г., А.С., С.Х., Й.Й., Б.Р., Ф.А., А.Х., Г.А. и К.К.

От 10.00 часа в Специализирания наказателен съд ще се гледа наказателно дело от общ характер за участие в ръководството на престъпна организация или група на Б.И., И.И., В.И., В.А. и Ц.Б.

От 10.00 часа в Специализирания наказателен съд ще се гледа наказателно дело от общ характер за образуване и ръководене на организирана престъпна група на В.Р., Г.Г. и Д.Г.

От 10.00 часа в Специализирания наказателен съд ще се гледа наказателно дело за лично укривателство на И.Х.

От 10.00 часа в Специализирания наказателен съд ще се гледа наказателно дело от общ характер за образуване и ръководене на организирана престъпна група на Д.Ф., Б.Б., Й.Ч., С.С. и Н.Н.

От 10.30 часа Съветът за партньорство към Висшия съдебен съвет ще проведе първото си заседание в зала № 107 в сградата на ВСС.

От 11.00 часа в Специализирания наказателен съд ще се гледа наказателно дело от общ характер за образуване и ръководене на организирана престъпна група на О.М., Г.И., Т.Р., Е.С., З.Т., М.Г., Н.П., Т.Т., Г.Е., Е.Г., Н.Д., В.С., Е.С. и У.Ш.

От 13.30 часа в Специализирания наказателен съд ще се гледа наказателно дело от общ характер за изнудване на В.Д. и И.М.

От 14.00 часа в Специализирания наказателен съд ще се гледа наказателно дело от общ характер за участие в ръководството на престъпна организация или група на И.Г. и М.А.

От 16:00 ч. в офиса на Национална пациентска организация (ул. „Любен Каравелов“ №3) ще се проведе Кръгла маса, посветена на пациентските права.

*** Благоевград

От 11:00 часа, във Военен клуб - Благоевград ще се проведе пресконференция по повод отбелязването на 10 години от създаването на Драматичен театър "Проф. Енчо Халачев“.

*** Бургас

От 19.00 часа в Културен център „Морско казино“ в Бургас ще бъдат излъчени допълнителни прожекции на филмите "Аз, Леонардо" и "Микеланджело: безкрайност".

*** Варна

От 09.00 часа в Регионалното управление на образованието - град Варна. министърът на образованието и науката Красимир Вълчев ще отговаря на журналистически въпроси. В 9.40 министър Вълчев ще бъде в Основно училище „Св. св. Кирил и Методий“, с. Старо Оряхово, а в 11 часа - в Детска градина „Мечо Пух“ в гр. Долни чифлик. В 14.20 ч е предвидено посещение в Детска градина „Детелина в гр. Дългопол, а в 15 ч – в СУ „Св. Климент Охридски“.

*** Видин

От 13.00 часа в сградата на Регионален бизнес инкубатор, ул. „Христо Ботев“ № 93, офис „Европа Директно-Видин“, ще се състои заключителна пресконференция за представяне на резултатите от проект „Трансгранично религиозно наследство“.

*** Пловдив

В 09.00 часа в зала 1 на Апелативния съд ще се проведе заседание по делото, образувано по жалба на подсъдимия Г. Г. срещу присъда, постановена от Окръжен съд – Стара Загора на 10.09.2019 г. С нея той е признат за виновен за съставяне на неистински документи.

В 09.30 часа в зала 10 на Окръжния съд ще се състои заседание по делото срещу В. К., Н. М. и Р. М., обвинени за притежание с цел разпространение на екстази в особено големи размери.

В 09.30 часа в зала 1 на Окръжния съд ще се проведе заседание по делото срещу О. Д. и неговият баща М. Д., обвинени за причиняваме на смърт на две лица и средна телесна повреда на едно лице по непредпазливост при управление на лек автомобил.

В 10.30 часа в зала 1 на Апелативния съд ще се състои заседание по делото, образувано по протест на Окръжна прокуратура – Хасково и по жалби от подсъдимите срещу присъда на Окръжен съд – Хасково. Подсъдимият Н. Н. е признат за контрабанда на 103 килограма хероин през ГКПП “Капитан Андреево“ в съучастие с Г. С.

В 14.30 часа в зала 9 на Районния съд ще се проведе заседание по делото срещу И.М., обвинен за извършени непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред, като деянието е съпроводено със съпротива срещу орган на властта – пол. служители при РУ – гр. Раковски, както и за нанасяне на лека телесна повреда на полицейски служител.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.