• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Предстоящи събития на 18 януари 2018

Предстоящи събития на 18 януари 2018

/КРОСС/ ***

София.
От 09.30 часа VI състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Иван Г., Чавдар Г. и Павел Б. за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 09.30 часа XVI състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Мирослав С., Данаил А. и Георги К. за изнудване.

***
София.
От 10.00 часа ХII състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Иван М., Марио Г., Методи З. и др. за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 11.00 часа VIII състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Георги И., Димитър П., Найден В. и др. за организиране и ръководене на престъпна група.

***
София.
От 11.00 часа в зала партер в Перформ Бизнес Център ще се проведе кръгла маса със заглавие „Да върнем Витоша на гражданите".

***
София.
В 11.30 часа в зала „Запад" на Народното събрание делегацията на Групата за приятелство в Милли Меджлиса на Азербайджан ще разговаря с председателя на Комисията по транспорт, информационни технологии и съобщения Халил Летифов.

***
София.
В 12.50 часа на Терминал 2 на летище „София" се завръща Ръководителят на 26-та Национална Антарктическа Експедиция и Директор на Българския Антарктически Институт проф. дн Христо Пимпирев.

***
София.
От 13.30 часа IV състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Дандинсон Д., Маркс Б. и Принс Б. за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 16.00 часа в Централната софийска синагога, ОЕБ „Шалом" ще даде пресконференция, на която ще бъдат обявени годишният календар със събития в цялата страна, инициативата „75 години - Незабравените лица на спасението" и издаването на книга с имената и историите на неизвестните български спасители; предстоящото издание на първа по рода си книга за историята на българската еврейска общност; кампанията #WeRemember на Световния еврейски конгрес по повод 27 януари - Международния ден за възпоменание на Холокоста; откриване на петицията „Да кажем НЕ на езика на омразата в българските медии".

***
София.
От 18.30 часа от площад „Независимост" и ще тръгне по жълтите павета граждани ще протестират в защита на Национален парк „Пирин".

***
София.
От 19.00 часа в Дома на киното, Посолството на Република Азербайджан ще бъде домакин на вечер на азербайджанското кино в рамките на Sofia MENAR Film Festival.

***
Асеновград.
От 09.00 часа в храм „Св. Атанасий Велики", пловдивският митрополит Николай ще отслужи Архиерейска света Литургия.

***
Асеновград.
От 09.30 часа в Районен съд-Асеновград ще се гледа делото срещу Борис Р., обвинен в противозаконно повреждане на чужда недвижима вещ - помещение за търговска дейност.

***
Асеновград.
Асеновград ще отбележи тържествено 140-тата годишнина от Освобождението на града от турско робство. Тържественото честване ще започне в 12.00 часа с поклонение пред паметника на генерал Виктор Дандевил. От 17.30 часа в Исторически музей-Асеновград ще се състои откриването на гостуващата изложба „Нашето Освобождение" на Военноисторически музей - Плевен.

***
Бургас.
От 16.30 до 18.00 часа в централата на ПП ГЕРБ (ул. „Конт Андрованти" 5) общинският съветник Антон Вечерников ще има приемен ден с граждани.

***
Бургас.
От 19.30 часа в Културен център „Морско казино", Академията за млади дами в Бургас организира събитие на тема „Моите права".

***
Варна.
От 09.00 часа в храм „Св. Атанасий", Негово Високопреосвещенство Варненският и Великопреславски митрополит Йоан ще оглави празнична Архиерейска св. Литургия. От 18.00 часа в храма ще се проведе среща - разговор с архимандрит Максим, който е предстоятел на храм „Св. Архангел Михаил" в Таксиархис - Република Гърция.

***
Варна.
От 14.00 до 16.00 часа в офиса на ПП ГЕРБ (ул. „Георги Бенковски" №1), общинският съветник Веселин Ангелов ще има приемен ден.

***
Велико Търново.
От 11.00 часа в зала 302 в Община Велико Търново ще се състои пресконференция във връзка с предстоящия спектакъл на сцената на МДТ „Константин Кисимов", с който ще бъде отбелязано настъпването на Китайската Нова година.

***
Велико Търново.
От 18.00 часа на пл. „Майка България" ще се проведе протест в защита на Национален парк „Пирин".

***
Видин.
От 13.00 часа в Регионалния пресклуб на БТА ще се състои пресконференция на тема „Проблемите в Българската православна църква и причините за тях".

***
Видин.
От 15.00 часа в Регионалния пресклуб на БТА ще се състои пресконференция на Сдружение Свободен младежки център по проект CB007.22.1.012 "Youth Riders" (Младежки пътници), финансиран по Програма ИНТЕРРЕГ-ИПА България-Сърбия.

***
Враца.
От 10.00 часа в Конферентна зала на Община Враца, екипът по управление и изпълнение на проекти Енергийна ефективност в многофамилни жилищни сгради в гр. Враца - Проект 1 и Проект 2 организира пресконференция във връзка с реализацията на двата проекта.

***
Добрич.
От 09.30 часа в Детска градина № 24 ще се играе куклен спектакъл „Косе Босе" на Държавен куклен театър „Дора Габе".

***
Добрич.
От 13.15 часа в Регионална библиотека „Дора Габе" ще се състои литературно четене с драматизация „Ала в приказките всичко е възможно" по повод 390 години от рождението на Шарл Перо.

***
Кюстендил.
От 15.00 часа в кабинета на председателя на Общински съвет ще се проведе пресконференция по повод предстоящо заседание .

***
Кюстендил.
От 17.30 часа в Художествена галерия „Владимир Димитров - Майстора" ще бъде открита изложба живопис на Димитър Стоименов.

***
Пазарджик.
От 11.00 часа Окръжният съд в Пазарджик гледа делото срещу кмета на Община Белово Костадин Варев.

***
Пазарджик.
От 18.30 до 20.30 часа на площад „Константин Величков" ще се състои втори протест под мотото „Пазарджик: Да защитим Пирин, да защитим България!", като част от националния протест „Да спасим Пирин!".

***
Панагюрище.
В 11.00 часа с поклонение и поднасяне на цветя пред паметника на Райна Княгиня и в къщата-музей, ще бъдат отбелязани 162 години от рождението и.

***
Пловдив.
От 09.30 часа в зала 10 на Окръжен съд-Пловдив ще се гледа делото, образувано по жалба на подсъдимия и протест на Окръжна прокуратура - Стара Загора, с която подсъдимият Христо Тиляшев е признат за виновен в причиняване на смърт по непредпазливост и причиняване на телесни повреди на четири лица.

***
Пловдив.
От 10.00 часа в зала 1 на Окръжен съд-Пловдив ще се гледа делото срещу Ахмед Муса. Делото се разглежда за втори път, след като ВКС отмени присъдата на Пловдивския апелативен съд и го върна за ново разглеждане от друг съдебен състав.

***
Пловдив.
В 18.30 до 20.00 часа на площад „Съединение" в града ще се състои трети протест в защита на Национален парк „Пирин".

***
Пловдив.
Общинските съветници от ГЕРБ в град Пловдив ще проведат приемни с гражданите: Петър Попов и Ясен Михайлов от 17:30 до 19:00 часа в офиса на ГЕРБ в район „Западен" на ул. „Царевец" № 9; Гошо Къчков, от 17:30 до 19:00 часа в офиса на ГЕРБ в район „Северен" на бул. „Марица" №91; Пенчо Малинов, от 17:00 до 18:30 часа в офиса на ГЕРБ в район „Източен" на ул. „Коста Паница" №5; Веселин Маневски, от 16:00 до 18:00 часа в офиса на ГЕРБ в район „Южен" на ул. „Академик Петър Динеков" № 1А.

***
Сливен.
От 17.30 часа в зала „Сирак Скитник" ще бъде представена изложбата „София комикс експо 2017".

***
Смолян.
От 10.30 часа в сградата на Община Смолян, ще се проведе пресконференция на тема „Данъчно-осигурителна кампания 2018" .

***
Смолян.
От 11.30 часа в Зала 115 на Областна администрация - Смолян ще се проведе пресконференция, на която ще бъде предоставена информация във връзка с промени в социалното законодателство и оказана подкрепа на лица и семейства от дирекциите „Социално подпомагане" в област Смолян през 2017 г.

***
Стара Загора.
От 19.00 часа в Драматичния театър ще се играе постановката „Голям колкото малка ябълка" от Петър Анастасов.

***
Шумен.
От 13.00 часа в Пресклуба на БТА в Шумен ръководителя на школата "А и Б" Бисерка Йовчева ще представи участието на шуменските информатици на олимпиада в Казахстан.

***
Шумен.
От 14.00 часа в VI-то ОУ ще се състои заседание на ПК „Просвета, образование и наука.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.