• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Предстоящи събития в страната за 3 декември 2017

Предстоящи събития в страната за 3 декември 2017

/КРОСС/ ***
София.
От 10.00 до 20.00 часа в Sofia Ring Mall Експерти на Овергаз ще проведат индивидуални консултации за газификация на дома.

***
София.
От 10.00 до 19.00 часа в Интер Експо Център ще се проведе 23-тия Благотворителен базар на Международен женски клуб - София.

***
София.
От 11:00 часа, в Националния пресклуб на БТА, Комисията за защита от дискриминация (КЗД) организира пресконференция, на която ще бъде обявено началото на кампанията „Достъпна България" на КЗД, чиято цел е осигуряване на достъпна архитектурна среда за хората с увреждания в страната, за да живеят пълноценно и достойно.

***
София.
От 12.30 до 16.30 в ателие „Хранилка за птици" в Bulgaria Mall ще бъде представена кампанията „Зрънце любов" на Българското дружество за защита на птиците (БДЗП), организирана за девета година.

***
София.
От 15.00 часа пред парк „Възраждане" Български вегански съюз организира протест срещу употребата на животни в цирка.

***
Варна.
От 11.00 часа, в зала Младост Б на Двореца на културата и спорта, Регионален исторически музей - Варна, представен от отдел „Най-нова история", ще вземе участие в Кулинарен фестивал „Да споделим Никулден".

***
Варна.
От 14.15 часа във Фоайето на Фестивален и конгресен център ще се проведе пресконференция по повод откриването на третия арт фестивал „Сръчко".

***
Горна Оряховица.
От 10.00 и от 11.30 часа на Стадион „Захарни заводи" ще се проведат срещи за „Футбол 7" и „Футбол 9" между ОФК „Локомотив" - град Горна Оряховица - ФК „Янтра 2013" - град Габрово.

***
Горна Оряховица.
От 14.00 часа в Спортна зала „Никола Петров" ще се играе среща от „А" ХГ - мъже, между ХК „Локомотив" - град Горна Оряховица - ХК „Осъм" - град Ловеч, , под домакинството на ХК „Локомотив" - град Горна Оряховица.

***
Добрич.
От 11.00 часа в Държавен куклен театър „Дора Габе" ще бъде представен кукления спектакъл „Забързана приказка".

***
Кюстендил.
От 10.00 часа Дом за възрастни хора с увреждания ще бъде отбелязан Международния ден на хората с увреждания.

***
Петрич/с. Първомай.
От 06.00 часа започва църковният ритуал за освещаването на новия храм на село Първомай „Свети Йоан Кръстител" и отслужването на Света литургия.

***
Пловдив.
В 11.00 часа на пл. „Централен" ще се проведе надбягване с ученически раници за възрастни. Събитието ще акцентира върху проблема с тежестта на ученическите раници.

***
Пловдив.
От 18.00 часа в ресторант „Groove Music&Art" ще се състои откриването на коледна експозиция на картички, рисувани с една от най-древните и интересни техники в живописта - енкаустика (рисуване с восък).

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.