• 30 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8248
  •  GBP / BGN 2.2881
  •  CHF / BGN 1.9984
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Програма на вицепрезидента Илияна Йотова за 8 и 9 юли

Програма на вицепрезидента Илияна Йотова за 8 и 9 юли

/КРОСС/ На 8 юли в 10.00 часа в кв. Църква, гр. Перник вицепрезидентът Илияна Йотова ще открие XI Републикански многожанров фестивал на хора с увреждания, в който ще вземат участие колективи и индивидуални изпълнители от цялата страна.

В 11.30 часа вицепрезидентът ще разгледа „Алея на занаятите", където ще бъдат изложени традиционни произведения на българското занаятчийство, изработени от участници във фестивала.

В 17.00 часа Илияна Йотова ще връчи дипломите на участниците в Четвъртата Международна лятна академия за укрепване на демокрацията в Евро-Средиземноморския регион. Церемонията ще се състои в хотел „Риу", гр. Правец. Програмата е съвместна инициатива на Българското училище за политика „Димитър Паница", Тунизийско училище за политика и Гражданско училище за политически изследвания в Мароко.

В 20.45 часа вицепрезидентът ще посети община Стражица по случай честванията на 140-ата годишнина от освобождението на с. Камен и боевете при Чаирската позиция.

На 09 юли от 17.00 часа вицепрезидентът Илияна Йотова ще посети гр. Сопот по повод 167-ата годишнина от рождението на патриарха на българската литература Иван Вазов. Илияна Йотова ще проведе работна среща с кмета на града Деян Дойнов в сградата на общината.

В 17.30 часа вицепрезидентът ще се срещне с носителите на Националната литературна награда „Иван Вазов" и „Детската Вазова награда" в къщата-музей „Иван Вазов".

В 18.30 часа Илияна Йотова ще открие мемориалния комплекс „Аз съм българче", а в 20.00 часа ще произнесе слово в рамките на тържествената програма, която ще се проведе на площад „Иван Вазов" и ще връчи Националната литературна награда „Иван Вазов" и „Детската Вазова награда".

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.