• 16 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8354
  •  GBP / BGN 2.2901
  •  CHF / BGN 2.0111
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

Предстоящи събития в страната за 18 февруари

Предстоящи събития в страната за 18 февруари

/КРОСС/***Карлово.
От 18.00 часа служебният премиер Огнян Герджиков ще присъства на възпоменателна церемония по повод 144 години от гибелта на Васил Левски на площад „Васил Левски" в града.

***
София.
От 11.00 часа в Националния исторически музей (НИМ) ще се състои урок по родолюбие по повод 144-те години от гибелта на Апостола на свободата Васил Левски.

***
София.
От 11.00 часа ученици от ФСГ „Васил Левски", гр. Монтана ще дадат почетен караул пред паметника на Левски в столицата. Децата са членове на клубовете „Млади възрожденци", а инициативата е по повод годишнината от гибелта на Апостола.
***
София.
От 11.00 часа в Националния пресклуб на БТА Коалиция "Реформаторски блок-Глас народен" ще представи предизборната си програма.

***
София.
От 12.00 до 14.00 часа "София - Европейска столица на спорта" и "Мачирски спорт" организират първи Зимен семеен празник на Витоша в местността „Офелиите".

***
София.
От 13.00 часа председателят на "Да, България!" Христо Иванов ще представи
икономическата програма, с която партията се явява на предсрочните избори в коалиция с партия Зелените. Събитието ще се състои в офиса на "Движение Да България" на бул. "Драган Цанков" №12-14.

***
София.
От 16.00 часа в зала „Арена Армеец" ще бъде открито Европейското първенство по карате за юноши и младежи до 21 години.

***
София.
От 16.00 часа в Литературен клуб „Перото" ще бъде проведена втората дискусия, свързана с годината на детската книга. Тя се организира от Национален център за книгата - НДК и темата е „Страшните приказки и измислените герои".

***
Бачково.
От 10.30 часа Негово Светейшество Българският патриарх Неофит ще оглави Панихидата в Бачковския манастир в памет на Екзарх Стефан и Патриарх Кирил в съслужение с митрополитите от Светия Синод на БПЦ.

***
Велико Търново.
От 10.00 часа в Голямата зала на Общината ще се проведе Конференция на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва.


***
Велико Търново.
От 11.00 часа пред Паметник на Васил Левски в кв. „Пролет" бъдат поднесени венци и цветя по повод 144 години от обесването на Васил Левски.

***
Велико Търново.
В Интерхотел ще се проведе Националната работна среща на Професионалната директорска общност за интеркултурно образование „Всеки ученик ще бъде отличник". Събитието се организира от Център Амалипе.

***
Добрич.
От 18.00 часа в Младежки център - Добрич ще се проведе благотворителния фестивал „Изкуство и милосърдие".

***
Карлово.
От 11.00 часа в НМ „Васил Левски" ще се проведе младежка дискусия на тема „Васил Левски-Човекът".

***
Кърджали.
От 11.00 часа от площад „Освобождение" ще тръгне Патриотичен марш", който ще завърши с поклонение и поднасяне на венец пред Паметника на Левски. Инициативата е на областният координатори на ПП ГЕРБ Цвета Караянчева по повод навършването на 144 години от обесването на Апостола.

***
Свищов.
От 15.00 часа в хотел „Калето" ПП „Нормална държава" организира дискусия на тема "Смисълът на мажоритарния вот".

***
Смолян.
От 18.30 чaca в двора на Профилираната природоматематическа гимназия „Васил Левски" - Смолян щe ce пpoвeдe митинг и c вoeнни пoчecти щe бъдaт пoднeceни вeнци и цветя пред паметника на Левски. Oт 19.00 чaca щe имa зapя в пaмeт нa Апостола.

***
Стара Загора.
От 09.00 часа в Спортна зала „Иван Вазов" ще бъде открит Национален турнир по стрелба с лък, организиран от Спортен клуб „Загорски стрелец" и Община Стара Загора.

***
к. к. Старозагорски минерални бани.
От 09.00 часа в Хотел Спа „Калиста" Жени ГЕРБ ще проведат Национална политическа академия под надслов „Национално отговорно управление или популизъм".

***
Шумен.
От 14.00 часа в Детски отдел на Регионална библиотека „Стилиян Чилингиров" ще бъде организирано артателие за изработване на мартеници.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.