• 02 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Народни представители от ПГ на "БСП за България" ще представят "Визия за България" в Кърджали, Пловдив и София

Народни представители от ПГ на "БСП за България" ще представят "Визия за България" в Кърджали, Пловдив и София

/КРОСС/ На 17.10.2018г. (сряда) народните представители от ПГ на "БСП за България" ще представят "Визия за България"  в областите Кърджали, Пловдив и София. Срещите:

Област Кърджали

В 17:00 часа, в читалище "Иван Буюклиев", с. Пчеларово, общ. Черноочене, народните представители Александър Симов и Любомир Бонев ще се срещнат с граждани.

В 17:30 часа, в залата на общината в гр. Крумовград, ще се проведе среща със зам.-председателя на ПГ на левицата Драгомир Стойнев и народните представители Жельо Бойчев и Иван Ибришимов.

В 17:30 часа, в центъра на с. Кирково, Визията ще представят депутатите  Румен Георгиев, Стефан Бурджев и Станислав Владимиров.

В 17:30 часа, в читалище "Бяло море", с. Черничево, общ. Крумовград, ще се проведе среща с народните представители  Явор Божанков, и Чавдар Велинов.

В 17:30 часа, в центъра на с. Егрек, общ. Крумовград,  депутатите Цветан Топчиев и Тодор Байчев ще се срещнат с оществеността.

В 17:30 часа, в читалище "Нов живот", в Момчилград, Визията на левицата ще представят народните представители Николай Тишев, Кольо Милев и Ирена Анастасова.

В 17:30 часа, в заведение в центъра на гр. Джебел, ще се проведе среща с представителите на ПГ на левицата Петър Витанов и Иван Ченчев.

В 17:30 часа, в центъра на гр. Ардино, народните представители  Николай Бошкилов, Димитър Георгиев и Иван Иванов ще се срещнат с обществеността.

В 18:00 часа, в читалище "Обединение", в гр. Кърджали, Визията ще представят народните представители проф. Румен Гечев, проф. Иво Христов, Тома Томов и Валери Жаблянов.

 

Област Пловдив

В 17:15 часа,  в Радиното читалище, в гр. Сопот, ще се проведе среща с говорителя на ПГ на "БСП за България" Елена Йончева и народните представители Валентина Найденова и Николай Пенев.

В 17:30 часа, в р-н "Асеновец", в  гр. Асеновград, депутатите проф. Георги Михайлов, Манол Генов и Кристина Сидорова ще се срещнат с обществеността.

В 18:00 часа, в залата на Общинския съвет, в гр. Първомай, с гражданите ще се срещнат депутатите  Васил Антонов и Илиян Тимчев

В 18:00 часа, пред общината в с. Калояново, народните представители  Виолета Желева и Никола Динков ще се срещнат с обществеността.

В 18:00 часа, в залата на Общинския съвет,  с. Кричим, депутатите Георги Стоилов и Надя Клисурска ще представят проекта  "Визия за България".

В 18:00 часа, в клуба на БСП, в р-н Северен, гр. Пловдив на ул. "Пантелей Генов" 1, депутатите Иван Генов и Кристиан Вигенин ще се срещнат с граждани.

В 18:00 часа, в клуб "Васил Марков" на ул. "Павел Калпакчиев" 43, в р-н Южен, гр. Пловдив, народните представители Николай Иванов и Теодора Халачева ще се срещнат с  обществеността.

В 18:00 часа, в клуба на БСП, в р-н Тракия,  бл. 16, гр. Пловдив, ще се проведе среща с депутатите Димитър Стоянов и Георги Йорданов.

В 18:00 часа, в клуба на БСП, в с. Ягодово, общ. Родопи, Визията ще представят народните представители Георги Търновалйски и  Красимир Янков

В 18:30 часа, в заведение до парка в с. Цалапица, общ. Родопи, депутатите Валентин Ламбев и Лало Кирилов ще се срещнат с обществеността.

В 18:30 часа, в кафене "Бялата къща",  в с. Първенец, общ. Родопи, ще се проведе среща с народните представители Даниел Йорданов и Йордан Младенов

В гр. София, в 18:00 часа, в читалище "Възраждане", в кв. Подуяне, Визията ще представят депутатите Димитър Данчев, Дора Янкова и Иван Иванов. В 18:00 часа, в кв. Слатина, в зала "Универсиада", ще се проведе среща със зам.-председателите на ПГ на " БСП за България" Георги Свиленски и Христо Проданов. 

В клуб "Добротич", в кв. Красна поляна, в 17:00 часа, с граждани ще се срещнат депутатите Александър Симов, Таско Ерменков и Стоян Мирчев.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.