• 07 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 24°C

"Визия за България" се обсъжда в областите Велико Търново, Търговище и Габрово

"Визия за България" се обсъжда в областите Велико Търново, Търговище и Габрово

/КРОСС/На 20.09.2018г. (четвъртък) народните представители от левицата ще обсъждат "Визия за България" с граждани от областите Търговище,  Габрово  и Велико Търново на следните срещи:

 

- Във Велико Търново 18:00 часа, в читалището на гр. Сухиндол. Присъстват: народните представители Дора Янкова, Донка Симеонова и Даниел Йорданов.

В област Търговище:

 - В 17:00 часа, в Заседателната зала на общината, в гр. Антоново. Присъстват Николай Цонков и Веска Ненчева.

- В 12:30 часа, в общинския съвет на БСП, в гр. Търговище. Присъстват: зам.-председателите на ПГ на "БСП за България" Георги Свиленски и Антон Кутев и депутатите Валери Жаблянов, Петър Кънев, Георги Михайлов, Георги Андреев, Светла Бъчварова, Георги Гьоков, Анелия Клисарова, Александър Симов, Стоян Мирчев и Славчо Велков.

 - В 15:30 часа, в Клуб на пенсионера, в с. Кардам. Присъстват: секретарят на ПГ на БСП на левицата Филип Попов и депутатът Димитър Данчев. В 17:00 часа те ще бъдат в Клуба на пенсионера, с. Горица , общ. Попово.

- В 14:00 часа, в Клуба на пенсионера, в. с. Бистра, общ. Търговище. Присъства Светла Бъчварова.

- В 15:30 часа, в Клуба на пенсионера, в с. Садина, общ. Попово. Присъстват:  зам.-председателят на ПГ на левицата Весела Лечева и народният представител Денчо Бояджиев.

- В 15:30 часа, в Клуба на пенсионера, в с. Цар Асен, община Попово. Присъства народният представител Валентина Найденова.

В 16:00 часа, в Клуба на пенсионера, в с. Ковачевец, общ. Попово народният представител Иван Иванов ще се срещне с жители но селото.

- В 15:00 часа, в Клуба на пенсионера, в с. Дралфа, общ. Търговище. Присъстват: зам.-председателят на ПГ на левицата Георги Свиленски и депутатът Александър Симов.

- В 15:00 часа, в клуб "Капитан Петко Войвода", в гр. Търговище. Присъстват: народният представител Георги Михайлов и председателят на Областния съвет на БСП -Търговище Явор Куюмджиев.

- В 15:00 часа, в клуба на ул. "Паисий", гр. Търговище. Присъстват: народните представители Георги Гьоков и Славчо Велков.  

В 16:00 часа, в Клуба на пенсионера, в с. Макариополско, общ. Търговище. Присъстват: Валери Жаблянов и Анелия Клисарова.

- В 16:00 часа в читалище "Пробуда" в с. Илийно, общ. Омуртаг. Присъстват:  депутатите Димитър Стоянов.  В 18:00 часа той ще проведе среща и в Заседателната зала на общината в гр. Омургаг.

- В 16:00 часа, в клуб "Дръзновение", в гр. Търговище. Присъстват: зам.-председателят на ПГ на левицата Антон Кутев и Стоян Мирчев.

- В 16:30 часа, в с. Паламарца, общ. Попово. Присъства депутатът Милко Недялков.

- В 18:00 часа, в читалище "Св. Св. Кирил и Методий", в гр. Попово. Присъстват: Весела Лечева, Денчо Бояджиева, Филип Попов, Димитър Данчев, Валентина Найденова, Иван Иванов и Милко Недялков.

- В 18:30 часа, в читалището, с. Стража, общ. Търговище. Присъстват: народните представители Стоян Мирчев и Георги Андреев.

- В 18:00 часа, в Кафе-театъра на читалището, в гр. Търговище. Присъстват: Зам.-председателят на ПГ на "БСП за България" Георги Свилески и народните представители Светла Бъчварова, Георги Михайлов, Валери Жаблянов и Георги Гьоков.  

 

В област Габрово:

-  В 17:30 часа, в Художествена галерия "Христо Цокев", в гр. Габрово. Присъстват: зам.-председателят на ПГ на левицата Крум Зарков, народните представители Виолета Желева, Иван Иванов, Лало Кирилов и Радослав Стойчев.

- В 17:30, зала "Дръзновение" в гр. Трявна. Присъстват: зам.-председателят на ПГ на левицата Христо Проданов, секретарят на групата Кристиан Вигенин, народните представители Георги Йорданов, Нона Йотова и Александър Паунов.

- В 17:30 часа, в залата на общ. Дряново. Присъстват: секретарят на ПГ на "БСП за България" Ирена Анастасова, Валентин Ламбев и Кольо Милев.

- В 18:00 часа, в залата на читалището в с. Ганчовец, общ. Дряново. Присъстват: народните представители Иван Ченчев и Стефан Бурджев.

- В 18:00 часа, в зала "Видима" на х-л "Севлиево Плаза", в гр. Севлиево. Присъстват: зам.-председателят на ПГ на "БСП за България" Драгомир Стойнев, народните представители Красимир Янков, Йордан Младенов и Георги Стоилов.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.