• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 4°C

Предстоящо в страната

Предстоящо в страната

/КРОСС/ ***
Бургас/Малко Търново.
От 13.00 часа пред сградата на Гранично полицейско управление-Малко Търново вицепремиерът и министър на отбраната Стефан Янев и министърът на вътрешните работи Пламен Узунов ще дадат изявление за медиите след посещение на граничните пунктове в района на Свиленград и Малко Търново.

***
София.
От 10.00 часа в БТА ръководството на Българския зъболекарски съюз (БЗС) ще проведе пресконференция за отбелязване на Световния ден на оралното здраве - 20-ти март.

***
София.
От 10.30 часа в тренировъчната зала на „Арена Армеец" ще се проведе масов спортен празник под надслов „Спортна пролет" с участието на повече от 1000 ученици от столичните училища.

***
София.
От 12.30 часа в клуб „Перото" ще се проведе маратон по четене на книга - „Тялото на майка ми" на Фавзия Зуари.

***
София.
От 16.00 часа в литературен клуб „Перото" Национален център за книгата ще проведе третата си отворена дискусия, посветена на Годината на детската книга.

***
София.
От 16.00 часа в Гранд хотел София ще се състои пресконференция с участието на британския актьор Рупърт Еверет, част от събитията на 21-вия София Филм Фест.

***
София.
От 19.00 часа в НДК ще бъде представен Франкофонският брой на „Литературен вестник" като част от програмата за деня на франкофонията.

***
София.
От 19.00 часа в Carrusel Club Клубът по мода и обществени връзки ("The World of Fashion and PR") към Американския Колеж в София организира благотворителен ревю-спектакъл „Изкуството да даряваш" ("The Art of Giving"), който се провежда за трета година.

***
Банско.
От 17.30 часа в НЧ „Никола Вапцаров" в град Банско ще се проведе финалното шоу от програмата на „Little Miss & Mister Galaxy".

***
Бургас.
От 09.00 до 14.00 часа в Младежки културен център ще се проведе кандидатстудентска борса.

***
Варна/ Камчия.
От 18.00 часа в Санаторно-оздравителният комплекс „Камчия" ще се проведе 49-та Национална олимпиада по химия и опазване на околната среда.

***
Видин.
От 13.30 часа пред паметника „Скърбящия воин" сдружение „Героите на Видин", Фондация „Достойни българи" и президента на Агенция и Радио Фокус Красимир Узенов организират възпоменателна литургия по случай 100 години от създаването на химна „Бдинци".

***
Враца.
От 10.30 часа в куклена зала на ДКТ ще се проведе спектакълът „Баба Марта внучка жени".

***
Враца.
От 15.45 часа Врачанска митрополия съвместно с Община Враца организират тържествено посрещане на Негово Високопреосвещенство Врачански митрополит Григорий. В 15.45 часа, в Митрополитски храм „Св. Николай" ще се отслужи кратка заупокойна молитва за предшествениците Врачански митрополити. В 16.40 часа от площад „Христо Ботев" ще тръгне литийно шествие до катедралния храм „Св. 12 Апостоли". В 18.30 часа във Врачанска митрополия ще се предаде символично ключа на митрополията на Врачанския Митрополит.

***
Кюстендил.
От 18.30 часа на пл."Велбъжд" ще се проведе 51-ият конкурс на „Девойка Кюстендилска пролет 2017".

***
Монтана.
От 11.30 часа в зала „Младост" ще се проведе ХІІ турнир по спортни танци - Монтана Open 2017.

***
Русе.
В Зала "Дунав" в Русе ще се проведе Шестият национален фестивал за школи и клубове за любители, изучаващи български народни танци.

***
Сливен.
От 10.00 часа в парк "Юнак" в Сливен ще бъде открита изложба на чистокръвни немски овчарки.

***
Сливен.
От 10.30 часа в Градската градина в Сливен започва спортна проява „Федербал в парка - да поиграем заедно".

***
Силистра/с.Калипетрово.
От 9.30 часа на централния площад в село Калипетрово ще се проведе 13-ти Национален фестивал на кукерите.

***
Хасково.
От 17.30 часа в зала "Дружба" ще бъде открито Национално състезание по английски език на училищата " Кембридж".

***
Хасково.
От 9.00 часа от площад „Свобода" до зала „Дружба" ще се проведе ІV-ти фестивал за български хора и танци „Хайдушка софра".

***
Шумен.
От 10.00 часа в концертна зала на Обединен Младежки дом ще бъде открит двудневният фестивал „Магията на танца- Шумен 2017".

***
Ямбол.
От 10.00 часа в голямата зала на община Ямбол ще се състои обучението на членовете на секционните избирателни комисии на територията на област Ямбол.

***
Ямбол.
От 12.00 часа в спортна зала „Диана" ще бъде открито XXI Държавно първенство по канадска борба.

 

ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2017

***
София.
От 10.00 часа от бар „Шишарката" до местността „Бялата вода" кандидатите за народни представители на ПП ГЕРБ от 23 МИР Александър Ненков, Лилия Борисова и Александър Иванов организират поход до Витоша.

***
София/с. Волуяк.
От 10.00 часа в читалището на с. Волуяк кандидати за народни представители на ПП ГЕРБ от 25 МИР ще присъстват на предизборен концерт.

***
София
От 11.00 часа в парк "Света Троица" кандидати за народни представители на ПП ГЕРБ от 25 МИР ще присъстват на предизборен концерт.

***
София.
От 11.00 часа в БТА ще се състои пресконференция на председателя на ДОСТ Лютви Местан на тема: „Българските граждани трябва да узнаят истината за Доган и неговия "патриотизъм".

***
София.
От 11.00 часа в градинката при КАТ водачът на листата на „БСП за България" в София Жельо Бойчев, председателят на БСП-София Калоян Паргов и кандидати за народни представители от левицата ще участват в тържество по случай 30 г. от създаването на р-н Изгрев.

***
София.
От 11.30 часа в парк „Възраждане" в кв. Зона Б-5 кандидатите за народни представители на ПП ГЕРБ за 24 МИР Петър Манолов, Албена Събева и Мартин Атанасов ще присъстват на пролетен празник.

***
София.
От 12.00 часа кандидатът за народен представител на ПП ГЕРБ Джема Грозданова ще разговаря с граждани в Борисовата градина (до Слончето).

***
София.
От 12.00 часа пред Парк Център София, бул. „Арсеналски" 2, кандидатите за народни представители на ПП ГЕРБ Данаил Кирилов и Емануела Спасова ще проведат среща с граждани на откритата приемна

***
София.
От 12.00 часа в парк Борисова градина, кандидатите за депутати от листата на „БСП за България" от 24 МИР ще участва в хепънинг „Честита пролет".

***
София/ Банкя
От 13.00 часа парк „ Ротонда" кандидати за народни представители на ПП ГЕРБ от 25 МИР ще присъстват на предизборен концерт.

***
София/ Банкя
От 15.00 часа на площада в кв. „Илиянци" кандидати за народни представители на ПП ГЕРБ от 25 МИР ще присъстват на предизборен концерт.

***
София.
От 15.00 часа на улица "Витоша" Светльо Витков, водач на листата на коалицията "РБ-Глас народен" в 25 МИР - София, и кандидати от листата ще направят флашмоб.

***
София.
От 16.30 часа в Южния парк, до т.нар. Сцена (към бул. "Гоце Делчев"), лидерът на СДС и водач на листата на 23 МИР София на КП "Реформаторски блок - Глас Народен" Божидар Лукарски ще се срещне със симпатизанти и приятели на Коалицията.

***
Варна.
От 10.30 часа на пет възлови точки в гр. Варна ще има открити приемни за въпроси и предложения към водача на листата на „БСП за България" за Варна проф. Стефан Данаилов. От 16:00 ч. на входа на Морската градина в града ще се състои младежка инициатива „Цели десетката".

***
Варна.
От 12.00 часа в Концертната зала на Радио "Варна" ще се проведе Регионална кръгла маса на тема „Икономика, енергетика и еврофондове", организирана от ГЕРБ.

***
Варна/Бяла.
От 16.00 часа в град Бяла председателят на АБВ Константин Проданов ще проведе предизобрна среща.

***
Велико Търново.
От 14.30 часа в парка "Дружба" ще се проведе градско събитие и среща с гражданите от водача на листата на коалицията "РБ-Глас народен" Станислав Благов.

***
Ловеч.
От 11.00 часа представители на коалицията "РБ-Глас народен" ще почетат паметта на загиналите от комунистическите репресии в лагера "Слънчев бряг" до Ловеч.

***
Казанлък.
От 10.00 часа в комплекс „Шампион", водачът на листата на „БСП за България" в Стара Загора Драгомир Стойнев и кандидати за народни представители от левицата ще присъстват на спортен турнир.

***
Кюстендил.
От 19.00 часа на площад „Велбъжд", водачът на листата на „БСП за България" в града Валери Жаблянов и кандидати за народни представители от листата на левицата ще участват в „Избор на девойка - Кюстендилска пролет".

***
Пловдив.
От 11:00 часа структурата на ПП ГЕРБ в район „Тракия" организира концерт на прочутия оркестър „Канарите" в парк „Лаута" .

***
Пловдив/Хисаря
От 12.00 часа в град Хисаря Божидар Лукарски, водач на листата на Коалиция „РБ-Глас народен" за Пловдив - област, ще разговаря с производителите и граждани в района на кооперативния пазар.

***
Смолян/Неделино.
От 9.00 часа в малката зала на Народно читалище „Светлина - 1938" в град Неделино председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще се срещне с членове и симпатизанти на ГЕРБ в Неделино.

***
Смолян/с.Баните.
От 11.30 часа в Народно читалище „Просвета - 1947", площад „6-ти май", председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще се срещне с жители на Баните.

***
Смолян/Мадан.
От 14.00 часа в малката зала на Народно читалище „Иван Вазов", ул. „Обединение" 7, Цветан Цветанов ще разговаря с избиратели в град Мадан.

***
Смолян/Рудозем.
От 16.00 часа в ресторант „Орфей" председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов ще се срещне с членове и симпатизанти на ГЕРБ.

***
Смолян/с. Смилян.
От 18.00 часа в Народно читалище „Асен Златаров" Цветан Цветанов ще се срещне с жители на село Смилян.

***
Стара Загора.
От 15.00 в залата на Държавната опера, в гр. Стара Загора Корнелия Нинова ще се срещне с граждани от областта.

***
Търговище.
От 12.30 часа в Драматичен театър Търговище председателят на ГЕРБ Бойко Борисов ще се срещне с жители на града. Той ще бъде придружаван от вицепремиера в кабинета „Борисов" Томислав Дончев и бившия финансов министър Владислав Горанов.

***
Хасково.
От 15.00 часа в залата на НТС в град Хасково лидерът на БСП Корнелия Нинова ще се срещне с обществеността.

***
Шумен.
От 14.30 часа в пресклуба на БТА Даниел Вълчев ще даде пресконференция заедно с кандидатите за народни представители от Коалиция „Реформаторски блок - Глас народен".

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.