• 06 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Предстоящи събития на 25 февруари 2018

Предстоящи събития на 25 февруари 2018

/КРОСС/ ***
София.
От 10.00 часа в хотел „Маринела", зала „София 1", ще се проведе дискусионен енергиен форум на тема "АЕЦ "Белене" - ключ към сигурността и развитието на България".

***
София.
От 11.00 в Националния пресклуб на БТА ще се проведе Кръгла маса на тема: „Идейните, политически и организационни предизвикателства пред БСП". Участие във форума ще вземе и лидерът на БСП Корнелия Нинова.

***
София.
От 11.30 часа пред Народния театър "Иван Вазов" ще се проведе Народен събор в подкрепа на българската национална традиция и срещу Истанбулската конвенция.

***
София.
От 18.00 часа в Центъра за култура и дебат „Червената къща" ще се проведе прожекция на филма „Урок". Заснет по действителен случай, филмът разказва за почти безизходната ситуация, в която е поставена една провинциална учителка - неизплатена ипотека, неполучени заплати, невъзможност да намери помощ.

***
София.
От 20.00 часа в Центъра за култура и дебат „Червената къща" ще се проведе прожекция на филма „Каръци", който разказва историята на група съученици в малък провинциален град. Във време, когато светът е (почти) без граници, те са родени в беден град на бедна държава, без шанс да постигнат каквото и да е. Филмът отразява трудностите на младото поколение в „провинциална" България - свят, който понякога е доста по-различен от този на големия град.

***
Варна.
От 11.00 часа в креативното пространство за споделена работа „Иноватор" експерти от Държавна агенция „Електронно управление" (ДАЕУ) ще обучават деца от Варна на кибер хигиена и принципи за безопасен Интернет.

***
Велико Търново.
От 11.00 часа, в Пресклуба на БТА - Велико Търново ще се проведе пресконференция на партия "Български социалдемократи", с участието на генералния секретар на партията Георги Анастасов, на тема "Каузата на българските социалдемократи".

***
Велико Търново.
От 11.00 часа Mall Велико Търново ще започне Второто издание на фестивала на настолните игри "Настолен град". В 14.00 часа започва турнирът по „Падемия: Оцеляване". Известната по цял свят кооперативна игра, в която екип от учени борят смъртоносни зарази, идва отново на "Настолен град".

***
Велико Търново.
От 11.30 часа в пресклуба на БТА ще се състои пресконференция на партия „Български социалдемократи", с участието на генералния секретар на партията Георги Анастасов, на тема „Каузата на българските социалдемократи".

***
Горна Оряховица.
От 9.00 часа в Спортна зала „Никола Петров"ще се проведе турнир по баскетбол мъже - Аматьорска баскетболна лига, под домакинството на БК „Локомотив" - град Горна Оряховица.

***
Добрич.
От 11.00 часа в Държавен куклен театър „Дора Габе" ще бъде представен спектакълът „Нощна приказка" на Държавен куклен театър „Дора Габе".

***
Павликени.
От 14.00 часа в Павликени започва Училище за бъдещи родители „Щъркел".

***
Пловдив.
От 09.00 часа в храм „Св. Марина" Пловдивският митрополит Николай ще възглави архиерейска света Литургия на Неделя Православна.

***
Пловдив.
От 16.00 часа в Limacon Event Center ще се проведе безплатен практически семинар за семейства с доведени родители и деца.

***
Пловдив.
От 19.00 часа от пл. „Централен" ще започне шествие на 180 журналисти от 32 държави до Римски стадион, с което ще бъде даден старт на годишна среща на Международния ски клуб на журналистите (SCIJ).

***
Русе.
От 11.30 часа пред сградата на общинската администрация, Национален инициативен комитет за качествена и иновативна образователна система организира протест под надслов „Не на насилието в детски градини и училища".

***
Свищов.
От 10.30 до 14.00, на ул."Ал.Константинов"№1 (срещу Военния клуб), за втора поредна година Младежи ГЕРБ и Жени ГЕРБ, с подкрепата на Общинското ръководство на партията в Свищов, организират работилничка за мартенички.

***
Стара Загора.
От 11.00 часа в Куклния театър ще бъде представена постановката „Дядо вади ряпа" по Ран Босилек.

***
с. Средище/Шумен.
От 07.00 часа ще бъде открит изборния ден за частичните избори за кмет на кметство Средище.

***
Ямбол.
От 10.00 до 15.00 часа на Първа сцена в Градския парк ще се проведе Състезателно дефиле „Кукерландия" 2018 - II част.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.