• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Предстоящи събития в страната за 26 юни

Предстоящи събития в страната за 26 юни

/КРОСС/ ***
София.
От 09.30 часа Специализираният наказателен съд ще проведе съдебно заседание по делото срещу Алексей П., Антон П., Кирил Т., Янко П. и Марчело Д., обвинени в рекет.

***
София.
От 10.00 часа в Дома на Европа в София (ул. „Георги С. Раковски 124) ще се проведе международна конференция „Предизвикателствата пред Общата селскостопанска политика на ЕС в контекста на новата финансова перспектива 2021-2027. Ролята на многонационални проекти за популяризиране на европейските храни", организирана в сътрудничество с Министерството на земеделието, храните и горите на Република България и Посолството на Румъния.

***
София.
От 10.00 часа Специализираният наказателен съд ще проведе съдебно заседания по делото срещу Атанас Д., Мартин В., Стоян А., Светослав С., Добромир Д., Дойчин Г., обвинени в организиране и ръководене на престъпна група.

***
София.
От 11.00 часа в сградата на ГД „Национална полиция" ще се проведе Национално съвещание на ръководството на МВР.

***
София.
От 11.00 часа, в Национален пресклуб на БТА, Бюро „Радецки" организира пресконференция на тема: „Активен отдих на софийските деца през лятото".

***
София.
От 13.30 до 15.30 часа в Превантивно-информационен център по проблемите на наркоманиите (бул. "Сливница" 212) ще бъде отбелязан Международния Ден против употребата на наркотици и незаконния наркотрафик. Ще бъде представена цялостната дейност на центъра и възможностите за взаимопомощ.

***
София.
От 21.00 часа по традиция на Лятната естрада в Борисовата градина ще бъде дадено началото на тазгодишното издание на кампанията „Лятно кино с БНТ" с прожекцията на филма "Пеещите обувки".

***
Благоевград.
От 11.00 до 13.00 часа в зала „22 септември" ще се проведе кръгла маса по проблемите с наркоманиите и нелегалния трафик на наркотици с представители на общините и училищата в областта.

***
Благоевград.
От 20.00 часа на площад „Георги Измирлиев" ще се проведе концерт на популярни български изпълнители.

***
Бургас.
От 10.00 часа в офиса на партията на ул. „Конт Андрованти" народният представител от ГЕРБ Диана Саватева организира приемен ден за граждани.

***
Варна.
От 09.00 часа в зала „Проф. д-р Владимир Иванов" в УМБАЛ „Света Марина" ще се открие 4-тият международен семинар по контратероризъм. На откриването ще присъстват вицепрезидентът на Република България Илияна Йотова, посланикът на Израел в България Н.Пр. Ирит Лилиан и посланикът на България в Израел Н. Пр. Димитър Михайлов, както и лектори и участници от 8 държави.

***
Варна.
От 10.00 до 12.00 часа в клуба на ПП ГЕРБ на ул. „Г. Бенковски" №1 в морската столица народният представител Павел Христов ще има приемен ден за граждани.

***
Варна./к.к. Златни пясъци.
От 10.00 часа в Учебно-възстановителен център „Република" в к.к. Златни пясъци ще се състои втората сесия на изнесеното заседание на Комисията по енергетика относно обсъждане на Националната програма за енергийна ефективност и представяне на доклад относно енергийната ефективност от Световния енергиен съвет.

***
Варна.
От 13.00 часа, в централата на ГС на БСП - Варна на ул. „Македония" №33, ще се проведе пресконференция на градското и областното ръководство на БСП - Варна и народните представители от ПП „БСП за България".

***
Варна.
От 14.00 часа в централата на ГС на БСП - Варна на ул. „Македония" №33 ще приема граждани Александър Паунов - член на комисиите по енергетика и транспорт, информационни технологии и съобщения.

***
Варна/Аксаково.
От 15.00 часа в клуба на БСП на ул. „Георги Петлешев" 37А, среща с граждани ще проведат проф. Анелия Клисарова, заместник-председател на комисията по образование и наука и член на комисията по здравеопазване и Иван Иванов, член на парламентарните комисии по регионална политика, благоустройство и местно самоуправление и по транспорт, информационни технологии и съобщения.

***
Велико Търново.
От 10.00 часа в Зала 302 на Общината Съветът на децата и Държавната агенция за закрила на детето ще представят резултатите от тридневното заседание във Велико Търново.

***
Велико Търново.
В 11.00 часа в Зала 302 на Общината ще се състои пресконференция за подготвяната мащабна сватба в Арбанаси, с която организаторите ще кандидатстват за рекорд на Гинев.

***
Велико Търново.
От 11.30 часа Апелативен съд - Велико Търново ще заседава по делото „Лесидрен".

***
Велико Търново.
От 11.45 часа, в Зала 302 на Общината, кметът Даниел Панов ще се срещне с хандбалистките от "Етър - 64", които наскоро завоюваха поредната титла на България.

***
Велико Търново.
От 13.00 часа в зала 302 на общината, ще се проведе пресконференция на тема, свързана с електронните услуги, предлагани от общинската администрация.

***
Враца./с. Рогозен.
От 10.00 часа в сградата на кметството Народният представител от ПП ГЕРБ Красен Кръстев ще проведе изнесена приемна ден в с. Рогозен, Община Хайредин.

***
Враца.
От 11.00 часа в храм „Свети Николай Мирликийски Чудотворец", по повод Международния ден за борба с наркоманиите, Врачанският митрополит Григорий и свещеници от епархията ще застанат в обща молитва пред иконата на света Богородица „Неупиваема чаша", към която вярващите се обръщат за помощ при лечение на зависимости.

***
Враца.
От 14.00 часа в Конферентната зала на Търговско-промишлената палата във Враца ще се проведе Кръгла маса на тема: „Изход има" по повод отбелязването на Международния ден за борба с наркоманиите и нелегалния трафик на наркотици.

***
Враца.
От 16.00 до 17.30 часа, в офиса на ПП ГЕРБ - Враца на бул. "Демокрация" №2, народният представител Петя Аврамова ще проведе приемен ден за граждани.

***
Горна Оряховица.
От 11.00 часа състои официална церемония "Първа копка" ", с която ще започне изпълнението на обект: „Реконструкция, модернизация и въвеждане мерки за енергийна ефективност на площад „Георги Измирлиев" гр. Горна Оряховица".

***
Плевен.
От 09.00 часа в офиса на ПП ГЕРБ, който се намира в сградата на библиотека „Христо Смирненски" в Плевен, народните представители от Владислав Николов и Ралица Добрева ще проведат редовната си приемна за граждани.

***
Пловдив.
От 09.00 часа в 2 зала на Пловдивския окръжен съд ще се гледа делото срещу четирима мъже и жена, обвинени в разпространение на наркотици и опит за пренасянето им зад граница.

***
Пловдив.
От 9.30 часа в 10 зала на Пловдивския окръжен съд ще се гледа делото срещу Иван Г. , обвинен в причиняването по непредпазливост на смърт на велосипедист при управление на автомобил на пътя Карлово - Пловдив.

***
Пловдив.
От 11.00 часа в конферентната зала на Дома на културата „Б. Христов" ще се проведе осемнадесетата дискусия от кампанията „Да! На българската икономика" на тема: „Да! На българските региони".

***
Пловдив.
От 16.00 часа започват приемните за граждани на народните представители от ПП ГЕРБ от 16-ти МИР Пловдив-град. Менда Стоянова ще приема граждани в централния офис на ПП ГЕРБ на бул. „Марица" 91. Атанас Ташков ще се среша с граждани в партийния офис на ул. „Стефан Стамболов" № 21. Срещата с Димитър Лазаров ще е от 16.30 часа в офиса на ПП ГЕРБ на улица „Прага" 2.

***
Пловдив.
От 16.00 часа започват приемните на общинските съветници от ПП ГЕРБ. Вера Тоскова ще се срещне с граждани в офиса на партията в район „Тракия" - жк. „Тракия" бл.91. От 17.00 часа Даниела Дженева ще приема граждани в офиса на ПП ГЕРБ в район „Южен", ул. „Академик Петър Динеков"№ 1А. По това време започват приемните на Спартак Николов и Вихър Захов, които ще се проведат в офиса на ПП ГЕРБ в район „Източен" на ул. „Коста Паница" №5. От 17.30 часа Атанас Узунов ще приема граждани в офиса на ПП ГЕРБ в район „Южен" на ул. „Академик Петър Динеков" №1А, а Александър Радев - в офиса на ПП ГЕРБ в район „Централен" на ул."Прага" № 2.

***
Русе.
От 11.00 часа пред „Комплексен онкологичен център" - Русе представители на сдружение „Сирио" и музиканти от „Държавната опера - Русе" ще изнесат концерт за всички пациенти и посетители на лечебното заведение.

***
Свищов.
От 15.00 часа, в аудитория 10 на сградата на Ректората, Публична лекция на тема „Българите в Украйна: история и съвремие" (средата на XVIII век - начало на XXI век) ще изнесе в Стопанска академия депутатът от Украинската Рада, Антон Киссе.

***
Свищов.
От 19.30 часа на площад „Алеко", пред сградата на Община Свищов, ще се състои концерт на Представителния ансамбъл на Въоръжените сили на Република България „140 години свободен Свищов".

***
Свищов.
От 21.00 часа на площад „Алеко", пред сградата на Община Свищов, ще се състои Церемония спектакъл „Искри" на Националната гвардейска част.

***
Смолян.
От 14.30 часа ще бъде открита новата компютърна зала в ППМГ „Васил Левски" - Смолян.

***
Хасково.
От 11.00 часа в Центъра за предприемачество и обучения "Ринкър" ще се проведе информационна среща по случай старта на Програма "Предприемачеството - възможности на ръка разстояние".

***
Хасково.
От 12.00 часа във фоайето на Областна администрация ще бъде открита благотворителната изложба #ЗаНики.

***
Шумен.
От 10.00 часа в зала 203 в общината ще се проведе заседание на Постоянната комисия „Икономическа политика, общинска собственост и контрол по сделките с общинско имущество".

***
Шумен.
От 11.00 часа пред Драматично-куклен театър „Васил Друмев" ще се проведе информационна кампания по повод 26 юни - Световния ден за борба с наркоманиите с мото „За да има и утре!".

***
Шумен.
От 14.00 часа в зала 304 в общината ще се проведе заседание на Постоянната комисия „Правна и опазване на обществения ред".

***
Шумен.
От 14.00 часа, в стая 315 на Община Шумен, кметът Любомир Христов ще проведе приемен ден за граждани.

***
Шумен.
От 15.30 часа в зала 304 в общината ще се проведе заседание на Постоянната комисия „Култура, културно-историческо наследство, туризъм, интеграционна политика и вероизповедания".

***
Шумен.
От 17.00 часа пред Общински културен център в Разград ще бъде организиран Младежки хепънинг под мотото „Не на дрогата ! Има и друг път!".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.