• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Предстоящи събития в страната за 20 юли

Предстоящи събития в страната за 20 юли

/КРОСС/ София.
От 09.00 часа ще се проведе заседание на Народното събрание.
***
София.
От 14.00 часа в Информационния център на Министерството на отбраната министърът на отбраната Красимир Каракачанов и заместник-министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Димитър Геновски ще валидират официално юбилейна пощенска марка, посветена на 140-годишнината от създаването на Българската армия.
***
Варна/Св. Св. Константин и Елена.
От 13.30 часа в зала „Романс" на хотел Астор Гардън, к.к. „Св. Св. Константин и Елена" министърът на туризма Николина Ангелкова ще отрие заседание на Националния съвет по туризъм.
***
София.
От 11.00 часа пред параклиса в двора на ГД „Пожарна безопасност и защита на населението" на ул. „Пиротска" 171А пожарникарите ще отбележат деня на Св. пророк Илия - техен небесен закрилник и покровител.
***
София.
От 11.00 в офиса на ОИЦ-София (гр. София, бул. „Витоша" 99) екипът на Областен информационен център София-град и София-област (ОИЦСофия) ще проведе работна среща с медиите.
***
София.
От 11.30 часа пред Паметника на българските революционери от Македония, Беломорието и Одринско на бул. „Стефан Стамболов" 2, ВМРО ще отбележи 115 години от Илинденско-Преображенското въстание.
***
Батак/с. Фотино.
От 16.00 часа народният представител от ГЕРБ Десислава Костадинова ще проведе изнесена приемна в село Фотиново, община Батак.
***
Благоевград.
От 11.00 часа в хотел „Кристо" АБ организира Среща-дискусия относно името на Македония. Преди това от 10.30 часа Румен Петков и Президентът Георги Първанов (2002-2012 г.) ще поднесат венци и цветя на паметника на Гоце Делчев.
***
Велико Търново. /с. Войнежа.
От 10.00 часа ще бъде отбелзан църовния празник на храма „Св. Пророк Илия" и ще бъде раздаден курбан за здраве.
***
Горна Оряховица.
От 10.00 часа в Манастир „Св. Пророк Илия" Горна Оряховица ще се състои празник на Свети Пророк Илия - закрилник и покровител на Горна Оряховица. Ще бъде отслужен празничен водосвет и раздаден курбан за здраве.
***
Добрич.
От 09.00 часа с поднасяне на венци и цветя пред паметника на загиналите за освобождението на града ще бъдат отбелязани 140 години от
създаването на Българската армия.
***
Симитли.
От 10.00 часа в читалище „Св. Климент Охридски" ще се проведе интерактивен урок, посветен на Илинденско - Преображенското въстание.
***
Стара Загора.
От 10.00 часа в залата на четвъртия етаж на Областна администрация ще се проведе заседание на Областната епизоотична комисия във връзка с мерките за предпазване на страната от възникване на заболяването Африканска чума по свинете.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.