• 27 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Предстоящи събития в страната за 29 август

Предстоящи събития в страната за 29 август

/КРОСС/ *** София

От 10.00 часа на в ул. „Георг Вашингтон" № 22, омбудсманът Мая Манолова организира дискусия за Брекзит по проблемите на българите във Великобритания.

От 11.00 часа в заседателната зала на Националната специализирана болница за активно
лечение на хематологични заболявания /НСБАЛХЗ/ (София, ул. „Пловдивско поле" 6) ще се проведе пресконференция за представяне на звено за психологична и немедицинска грижа.

От 12.30 часа АБВ ще даде пресконференция в централата на партията.

От 14.00 часа в пресклуба в сградата на Народното събрание ще се проведе първият редовен брифинг на Централната избирателна комисия във връзка с подготовката и произвеждането на изборите за общински съветници и за кметове.

От 14.00 часа в сградата на Министерския съвет министър-председателят Бойко Борисов ще се срещне с новоизбрания председател на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен.

От 18.00 часа в Националния военноисторически музей на ул. „Черковна" 92 в София ще бъде открита документалната изложба „Борба и страдание.

*** Велики Преслав

От 10.00 часа в ул. „Иван Вазов" № 14 ще бъде официалното откриване на Център за обществена подкрепа и Дневен център за подкрепа на деца с увреждания и техните семейства.

*** Велико Търново

От 9.00 часа в Голяма зала на Общината ще се проведе редовна сесия на ОбС - Велико Ттрново.

От 11.00 часа в пресклуба на БТА ще се състои пресконференция на бившия председател на зоналния съвет на БФС Георги Велинов във връзка с изпълнително дело срещу него от ЧСИ Мария Глушкова в полза на „7 дни спорт".

*** Видин

От 14.00 часа в конферентната зала на Община Видин на 6 етаж, кметът Огнян Ценков ще се срещне със спортистите и треньорите от Спортен клуб по кану-каяк "Ванто", за да им връчи грамота за постигнати високи резултати през 2019 г.

В 20.30 часа в сградата на Община Видин ще се състои среща с Лепа Брена.

*** Златоград

От 18.00 часа на ул. „България" в близост до блок №128, т.нар. „Текстилски блок" ще бъде извършена първа копка за отбелязване старта на четвъртия проект, изпълняван от Община Златоград с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Региони в растеж" 2014-2020 г., процедура BG16RFOP001-2.002 „Енергийна ефективност в периферните райони-2".

*** Каварна

От 10.30 часа в заседателната зала на Община Каварна директорът на Националния исторически музей доц. д-р Бони Петрунова ще проведе пресконференция за тазгодишните
археологични открия на нос Калиакра.

*** Кюстендил

От 14.00 часа ще се проведе заседание на Общинския съвет в Кюстендил.

*** Перущица

От 18.00 часа на площад „27-ми Априлий“ вицепрезидентът Илияна Йотова ще бъде гост на честването на 50 години град Перущица.

*** Плевен

От 09.00 часа ще се проведе редовната сесия на Общинския съвет.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.