• 16 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8387
  •  GBP / BGN 2.2891
  •  CHF / BGN 2.0138
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Предстоящи събития в страната за 27 февруари

Предстоящи събития в страната за 27 февруари

/КРОСС/***София.

От 11.30 часа на „Дондуков" 2, държавният глава Румен Радев ще се срещне с президента на Конфедерацията на независимите синдикати в България Пламен Димитров и с представители на ръководството на синдикалната организация.

***
София.
От 09.30 часа, в хотел Балкан, Заместник министър-председателите по европейските фондове и по социалните политики - Малина Крумова и Илко Семерджиев, ще вземат участие в кръгла маса, на която ще бъдат обсъдени успешните практики и модели, прилагани в България в процеса на ромската интеграция.

***
София.
От 09.30 до 17.00 часа в аула 205 в сградата на софийския филиал на Европейското висше училище по икономика и мениджмънт, която се намира в ж.к. Дружба, гара Искър, ул. „5006" №2, ще се проведе дискусия на тема: „Нужна ли е данъчна реформа в България?".

***
София.
От 09.30 часа, 3-ти състав на Софийски градски съд ще проведе съдебно заседание по делото срещу Георги К., Петър П., Николай С. и Манчо И., обвинени за инцидента с падналата сграда на улица „Алабин" в столицата, при който загинаха хора. 

***
София.
От 09.30 часа, 23 състав на Софийски градски съд ще проведе съдебно заседание по делото срещу съдия Анелия Р., обвинена в престъпление по служба. 

***
София.
От 10.00 часа, в залата на ет. 11 в централата на КНСБ, председателят на БСП Корнелия Нинова ще се срещне с ръководството на КНСБ. 

***
София.
От 10.00 часа 5-ти състав на Специализираният наказателен съд ще проведе съдебно заседание по делото срещу Илчо И., Станко Ж., Евгений И., Станислава И., Бонка Т., Иван П., Танка П., обвинени в организиране и ръководене на организирана престъпна група. 

***
София.
От 10.30 часа, в залата на БЧК (бул. „Джеймс Баучер" №76) ще се проведе дискусия на тема: „За изход от демографската катастрофа и геноцида над българските пенсионери". 

***
София.
От 11.00 часа, в Конферентната зала на Съдебната палата, ще се проведе встъпителна пресконференция, по проект „Въвеждане на електронно правосъдие в ПРБ чрез електронен документооборот, предоставяне на отворени данни и електронни услуги за КАО на гражданите и институциите", по който Прокуратура на Р. България е бенефициент. 

***
София.
От 13.00 часа 6-ти състав на Специализираният наказателен съд ще проведе съдебно заседание по делото срещу Армен А., Еминидис В., Варнтан П., Лазаридис С., обвинени в организиране и ръководене на организирана престъпна група. 

***
София.
От 13.30 часа, 18-ти състав на Специализираният наказателен съд ще проведе съдебно заседание по делото срещу Огнян А., Ангел Т., Марин Я., Антон Х., Валентин П. и Васил К., обвинение в организиране и ръководене на организирана престъпна група. 

***
София.
От 17.00 часа в Галерия УниАрт ще се проведе церемония по награждаването на победителя в първото издание на Конкурс за нова пиеса на НБУ на тема „Справедливостта". 

***
София.
От 19.30 часа, в Червената зала на Центъра за култура е дебат „Червената къща" ще се проведе Документален спектакъл, който представя историите на част от участниците в първото Прайд шествие през 2008.

***
Асеновград.
В 17.30 часа в ресторант „Амбелино", БСП-Асеновград ще даде начало на предизборната си кампания.

***
Бургас.
От 12.00 в зала „Георги Баев" на Морското казино, ГЕРБ-Бургас ще представи листата си с кандидати за народни представители.

***
Бургас.
От 12.30 часа, в Експозиционния център „Флора" в Бургас, ще се проведе пресконференция след като Министърът на туризма доц. д-р Стела Балтова ще открие първото заседание за тази година на Националния съвет по туризъм, което ще се проведе. В него ще се включат зам.-министър Ирена Георгиева, представители на други министерства, на Комисията за защита на потребителите, Българската агенция по безопасност на храните, Националната агенция по приходите, на отраслови и регионални организации, национални курорти, кметове на общини и други.

***
Бургас.
На площад "Св.св. Кирил и Методий" ще се проведе благотворителен базар по случай Баба Марта под надслов „Заедно за специалните деца на Бургас". 

***
Варна.
От 11.00 часа в Арт-салона на Радио Варна ще се пороведе пресконференция на Радан Кънев - водач на листата на "Нова република" за Варна, ще бъде представена листата на Коалиция от партии „Нова република" ( Демократи за силна България, Съюз за Пловдив, Българска демократична общност) за Трети МИР - Варна.

***
Варна.
От 11.30 часа, кметът на Варна Иван Портних ще се срещне с представители на ръководството и на студентския съвет на Медицинския университет по повод ЕМС.

***
Велико Търново. 
От 10.00 часа в пресклуба на БТА ще се състои пресконференция на ръководството на ТД на НАП- Велико Търново във връзка с новостите в данъчната кампания за 2017 година.

***
Велико Търново. 
От 16.00 часа пред ФИИ на ВТУ „Св.св.Кирил и Методий" ще се проведе Откриване на изложба на учениците от паралелките, профилирани с изобразително изкуство.

***
Велико Търново. 
От 17.00 часа пред Къщата на Е.Станев ще бъдат поднесени цветя пред паметника на Е. Станев.

***
Горна Оряховица. 
От 10.00 до 15.00 часа в Историческия музей ще се проведе Работилница за мартеници.

***
Горна Оряховица./с. Драганово. 
От 16.00 часа в НЧ „Съединение-1888" ще се проведе „Работилница на Баба Марта" - изработване на мартеници с учениците от ОУ „Климент Охридски".

***
Добрич.
От 19.00 часа в Драматичен театър „Йордан Йовков" ще бъде поставен спектакълът „Баща под наем" от Рей Куни. 

***
Добрич.
В Дом-паметник „Йордан Йовков" се провежда изложба на пощенски картички „Поздрав от Добрич" по случай 135 години от преименуването на града от Хаджиоглу Пазарджик в Добрич. 

***
Добрич.
Във фоайето на Младежкия център ще се проведе Изложба „Баба Марта" на Ателие „Палитра" при Младежки център - Добрич с ръководител Галя Върбанова.

***
Пловдив.
От 09.00 часа в зала 106 на Пловдивския окръжен съд ще се проведе съдебно заседание по делото срещу Самуил Х., обвинен в опит да подкупи полицейски служител.

***
Пловдив.
От 09.30 часа, в зала 1 на Пловдивски окръжен съд ще се проведе заседание по делото срещу Стоян Й., срещу който е повдигнато обвинени за притежание на наркотично вещество. 

***
Пловдив.
От 11.00 часа, в зала 1 на Пловдивски окръжен съд ще проведе съдебно заседание по делото срещу Алиш Б., обвинен в причиняване на смърт по непредпазливост. 

***
Пловдив.
От 13.00 часа, в голямата конферентна зала на Дом на културата „Борис Христов" - Пловдив Министърът на образованието и науката проф. Николай Денков ще се срещне с представители на професионални училища, университети и работодатели в Пловдив. Той ще участва в дискусия на тема: „Образование и бизнес - ръка за ръка". 

***
Пловдив. 
От 13:00 часа в Централата за биогаз в село Труд ще се състои среща с ръководството на фирмата-собственик на Инсталацията, на която ще бъдат показани пет източника на замърсяване и на силни миризми. Ще се представи и информация за нарушенията на няколко закона и регламенти, действащи на територията на Република България и засягащи здравето и начина на живот на 5000 български граждани. 

***
Пловдив.
От 13.30 часа в Палата номер 8 на Пловдивския панаир коалиция ОБЕДИНЕНИЕ ДОСТ ще открие предизборната си кампания. 

***
Пловдив.
Посланикът на Русия в България Анатолий Макаров ще посети гр.Пловдив с работна визита. Програмата включва срещи с кмета на града И.Тотев, областния управител на Област Пловдив З.Димитров, Митрополит Пловдивски Николай. Също така се очаква разговор с представители на деловите кръгове на региона. В 12:30 ще бъдат поднесени цветя пред паметника на съветски войник-освободител („Альоша") и паметника на Император Александър II. 

***
Плевен.
От 10.00 часа в Ректората на МУ-Плевен ще бъде открита изложба-базар „Мартеницата - заедно да съхраним традицията". Инициативата ще се провежда в периода 27 февруари - 01 март 2017 г. от 10.00 до 14.00 ч. в Ректората.

***
Стара Загора.
От 11.00 часа в зала 2 на Община Стара Загора ще се проведе пресконференция във връзка с тържествата, посветени на Националния празник на Република България -3 март. 

***
Смолян.
От 11.00 часа сесийната зала на община Смолян ще се проведе поредното заседание на Общинския съвет в Смолян.

***
Сливен.
От 09.30 до 16.30 часа, общинските съветници от ГЕРБ Живко Минчев и Силвия Маринова ще приемат граждани. 

***
Сливен.
От 12.00 часа, в Парк хотел „Централ", ПП ГЕРБ-Сливен ще открие официално предизборната си кампания. 

***
Шумен. 
От 10.00 часа в зала 2 на Областна администрация Шумен ще се проведе заседание на Общото събрание на Асоциацията по ВиК в област Шумен.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.