• 23 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8396
  •  GBP / BGN 2.2656
  •  CHF / BGN 2.0178
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Предстоящи събития на 11 декември

Предстоящи събития на 11 декември

/КРОСС/ София.
От 09.00 часа ще се проведе заседание на Народното събрание.

***
София.
От 10.00 часа ще се проведе заседание на Министерски съвет.

***
София.
От 9.30 в конгресен център Глобус (сградата на КНСБ), ще се проведе здравен форум „Въздух".

***
София.
От 10.00 часа в централата на БЛС - Център по хигиена (Бул. "Акад. Иван Гешов" 15) - председателят на БЛС д-р Иван Маджаров ще даде брифинг по случая с починалото 3-годишно дете и заключенията от окончателния доклад на Изпълнителна агенция „Медицински надзор" /ИАМН/.

***
София.
От 11.00 часа в зала „Музейна" на Българския Червен кръст на пресконференция във връзка с началото на зимния сезон.


***
София.
От 11.00 часа в литературен клуб „Перото", ще се проведе коледен брънч.

***
София.
От 11.00 часа в Националния пресклуб на БТА ще се проведе пресконференция на Асоциацията на българските медицински сестри на тема. „За честта на професията...и един истински синдикат стига!".

***
София.
От 12.00 часа в централата на ПП АБВ на улица „Врабча" 23 ще се проведе пресконференция на партията.

***
София.
От 12.10 часа в 25 СУ „Д-р Петър Берон" заместник-министрите на науката и образованието и на културата Таня Михайлова и Амелия Гешева ще се включат в организираната от МОН Национална седмица на четенето.

***
София.
От 13.30 часа в зала „EFE" на хотел „Маринела", Националното сдружение на общините в Република България (НСОРБ) организира Встъпителен форум за новоизбраните кметове и председатели на общински съвети с участието на представители на централната законодателна и изпълнителна власт.

***
София.
От 14.00 часа в Автобусно поделение "Земляне" на "Столичен автотранспорт" ЕАД ще се представи демонстрационен проект за иновативна информационна система за пътниците на един от новите автобуси на дружеството.

***
София.
От 14.00 часа ще се проведе заседание на Комисия по икономическа политика и туризъм

***
София.
От 14.30 часа ще се проведе заседание на Комисия по външна политика

***
София.
От 14.30 часа ще се проведе заседание на Комисия по отбрана

***
София.
От 14.30 часа ще се проведе заседание на Комисия по вътрешна сигурност и обществен ред

***
София.
От 14.30 часа ще се проведе заседание на Комисия по земеделието и храните

***
София.
От 15.30 часа ще се проведе заседание на Комисия по политиките за българите в чужбина

***
София.
От 18.00 часа в парк „Възраждане" ще се проведе детски празник за посрещане на Дядо Коледа.

***
София.
От 18.30 часа в залата на Гьоте-институт германският бандонеонист Михаел Долак ще сподели с публиката своята любов към бандонеона и ще разкаже историята му чрез едно увлекателно музикално пътешествие от Рудните планини в Германия до бреговете на Рио де ла Плата в Латинска Америка.

***
София.
От 18.30 часа в галерия „Сердика" представя 14 български карикатуристи, които показват своето намигане към столичната публика за предстоящите зимни празници, веселите ситуации около тях и радостта на малки и големи от новогодишните изненади.

***
София.
В 19.05 часа от Терминал 2 на летище „София" ще замине втората група участници в 28-ата Национална антарктическа експедиция.

***
Благоевград.
От 17.00 часа в зала 509 на Общината ще се проведе извънредно заседание на Общинска избирателна комисия - Благоевград по жалба с искане за прекратяване правомощията на кмета.

***
Бургас
От 10.00 до 17.30 часа на ул. "Апостол Карамитев" 12 ще има ден на отворените врати към Център за социална рехабилитация и интеграция на хора с увреждания към Сдружение "Социален център Бургас".

***
Бургас.
От 16.00 до 19.30 часа в Експозиционен център „Флора" ще се проведе първият ежегоден форум за доброволчество „Заедно творим добро".

***
Варна.
От 10.00 часа, омбудсмана доц. Диана Ковачева и ректорът на Икономически университет - Варна проф. д-р Евгени Станимиров ще подпишат споразумение за сътрудничество.
От 11.00 часа в зала 128 на ИУ - Варна омбудсмана на Република България доц. Диана Ковачева ще изнесе пред студентите публична лекция на тема „Ролята на омбудсмана за защита на основните права".

***
Варна.
От 12.30 часа в Областната управа - заседателна зала, ет. 1 (ул. „Преслав" 26), омбудсманът Диана Ковачева организира изнесена приемна.

***
Варна.
От 18.00 часа в Артсалон Радио Варна ще се състои премиера на новата книга на Райна Стефанова "Лунни приказки" за земляни.

***
Велико Търново.
От 10.00 часа в Ректората и в Корпус 5 на ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий" ще се проведе Благотворителен коледен базар в подкрепа на деца и младежи, лишени от родителски грижи.

***
Велико Търново.
От 17.30 часа в Изложбени зали „Рафаел Михайлов" ще бъде открита представителна изложба „Багри от долината" на Художествена галерия - Казанлък.

***
Велико Търново.
От 18.00 часа в Читалище „Надежда" 1869 ще се състои Коледен концерт „Надежда и приятели".

***
Велико Търново.
От 18.30 часа в Клуб 7 ще бъде представена новата поетична книга на Райна Недялкова - „Целувка на сълза".

***
Велико Търново.
От 19.00 часа Стадион „Ивайло" ще започнат масовите тренировки на стадиона.

***
Видин.
От 10.00 часа заместник-кметът на Община Видин Борислава Борисова ще посети ДГ "Желязко Попниколов", където ще прочете приказка на децата от трета и четвърта група.

***
Габрово.
От 18.00 часа на сцената на Габровския театър, ще се състои премиера на детското представление „Приказливко в страната на думите" на авторката и режисьор Валерия Минева.
***
Горна Оряховица.
В Детска градина „Ален Мак" Горна Оряховица ще се състои Коледно шоу на МТ „Алтернатива" при НЧ „Напредък 1869" Горна Оряховица с худ. ръководител Симеон Христов.

***
Горна Оряховица.
От 17.30 часа в ХГ „Недялко Каранешев"-Горна Оряховица ще се проведе Коледен концерт на възпитаници от клас „Китара" при НЧ „Напредък - 1869".

***
Горна Оряховица.
От 18.30 часа в Салона на НЧ „Напредък 1869" ще се проведе представление на МТ „Алтернатива" при НЧ „Напредък 1869" Горна Оряховица - „Скакалци" по Ст. Л. Костов, режисьор Симеон Христов.

***
Горна Оряховица./ с. Драганово
От 11.00 часа в НЧ „Съединение - 1888" ще бъде открита битова изложба „Бъдни вечер".

***
Гоце Делчев.
От 17.30 часа в НЧ „Просвета - 1865" ще се проведе представяне на романа „Часовниковата кула" - първият от поредицата „Продухване на комините" на психотерапевта Силвия Димитрова.


***
Добрич.
От 18.00 часа в Концертна зала „Добрич", ще се проведе концерт на хор „Добруджански звуци", посветен Световния ден на хоровото изкуство.

***
Гюргево.
От 10.00 часа в заседателната зала на Окръжния съвет, ще се проведе редовно заседание на Съвместната българо-румънска земеделска работна група.

***
Петрич.
От 14.30 часа в сградата на Общината ще се проведе изнесено заседание на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред в Народното събрание. Ще бъдат посетени ГКПП „Кулата" и ГКПП „Златарево".

***
Пловдив.
В 09.00 часа в зала 10 на Окръжния съд ще се проведе заседание по делото срещу Илия Д. , обвинен в притежание с цел разпространение на високорискови наркотични вещества /хероин, марихуана, метамфетамини/ в особено големи размери.

***
Пловдив.
В 13.30 часа в зала 2 на Окръжния съд ще се проведе заседание по делото Сергей П., Йоана С. и Ивайло А., обвинени в притежание с цел разпространение на високорискови наркотични вещества.

***
Пловдив.
В 18.00 часа в сводестата зала на Балабановата къща ще се състои откриването на самостоятелна изложба на Тони Пранджева със заглавие „Цветни настроения".


***
Плевен.
От 11.00 часа в Регионалния пресклуб на БТА ще се проведе пресконференция

***
Поморие.
От 18.00 часа в Градска художествена галерия "Дечко Стоев", ще бъде представена юбилейна изложба на Георги Динев.


***
Русе.
От 10.00 часа, в отделението по онкохирургия към Комплексния онкологичен център, ще се проведе пресконференция, на която ще бъде представен годишния отчет на лечебното заведение, както и какви цели си поставяме за 2020 година.

***
Свищов.
От 9 до 20 декември във фоайето на ПБНЧ "Еленка и Кирил Д. Аврамови - 1856" , гр. Свищов се провежда Коледен благотворителен базар.

 

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.