• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Предстоящи събития днес

Предстоящи събития днес

/КРОСС/ ***

Варна.
От 14.00 часа министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков ще инспектира приключилите ремонти на Аспаруховия мост. След това министърът ще направи оглед на двата охранителни канала в квартал „Аспарухово", изградени със средства по фонд „Солидарност" след наводненията през 2014 г.

***
София.
От 8.00 часа до 18.00 часа в централното фоайе на Съдебната палата, ще се проведе вторият ден от Общото събрание на съдиите за избор на членове на ВСС.

***
София.
Продължава втората кандидатстудентска сесия на Софийския университет за учебната 2017 / 2018 г. От 09.00 часа ще се проведе изпит по история на България, а от 14.00 часа - изпит по химия.

***
София.
От 10.00 часа в „Парк Хотел Витоша София", Франс Ауто, съвместно с Асоциацията за квалификация на автомобилистите в България, ще представи автомобил PEUGEOT трансформиран като учебен автомобил.

***
София.
От 10.00 до 19.00 часа в Sofia Ring Mall, финансовият портал MoitePari.bg организира първото по рода си в България Експо „МОИТЕ ПАРИ" - всичко за личните финанси, с участие на водещи финансови институции, полезна информация и съвети за личното финансово планиране.

***
София.
Лидерът на БСП - София и председател на групата на БСП в СОС Калоян Паргов и народният представител от „БСП за България" Николай Цонков ще проведат приеми за граждани в с. Чепинци от 10.30 часа и от 12.30 часа в с. Локорско. Приемните ще се състоят в кметствата на двете села.

***
София.
От 11.00 до 21.00 часа при Голямата поляна в Южния парк, ще се проведе благотворителна акция на Фондация „Рицари на доброто" в подкрепа на Център за деца с Аутизъм „Аутизъм днес " - „Рисувай с Дани и подай ръка".

***
София.
От 16.00 часа в Литературен клуб „Перото" ще бъде проведена поредната дискусия, свързана с годината на детската книга. Тя се организира от Национален център за книгата - НДК е на тема „Детските книги и дигиталният свят".

***
София.
От 18.30 часа на Лятната сцена в Борисовата градина ще се проведе основната вечер на 12 Международно издание на фестивала „СОФИЯ: ПОЕТИКИ".

***
Асеновград.
От 12.00 часа ще се извърши зарибяване на река Чая в Асеновград с 25 000 млади пъстърви. Кампанията е на Лидл България със съдействието на Риболовен клуб „Балканка".

***
Асеновград.
От 19.00 часа на пл. „Акад. Николай Хайтов" в Асеновград ще се състои концерт на Клуба за танцово изкуство „Везеница". Концертът бе част от програмата на Майските културни празници, но бе отменен заради лошото време.

***
Благоевград.
От 17,00 часа в новооткрития парк „Македония" ще започне третото издание на фестивала „Франкофоли".

***
Бургас.
От 10.00 часа на площад „Св. св. Кирил и Методий", заместник-министърът на земеделието, храните и горите д-р Лозана Василева ще открие пазар за хранителни продукти, под мотото „Фермерски пазар. Произведено в Бургас".

***
Бургас.
От 11.30 часа в офиса на ПП ГЕРБ в Сунгурларе народният представител от ГЕРБ - Бургас Галя Василева ще има приемен ден.

***
Враца.
От 10.00 до 14.00 часа в района, зад паметника на площад „Христо Ботев" ще се проведе спортното събитие „Раздвижи се Враца".

***
Кюстендил.
От 11.00 часа на стадион „Осогово" ще се състои детски футболен турнир „Чери къп".

***
Кърджали.
От 9.30 часа на площадката пред Детското влакче в парк „Простор" ще се проведе деветнадесетия по ред Национален тракийски събор „Кърджали 2017".

***
Момчилград.
От 20.30 часа край археологически комплекс „Татул" ще бъде открито тазгодишното издание традиционния музикален фестивал „Нощта на Орфей".

***
Пловдив.
От 10.00 часа в Панаирна палата 2 на Международен панаир - Пловдив ще се открие двудневния фестивал за електронни спортове и игри „Пловдив е-Арена". Той ще продължи и на 18 юни.

***
Пловдив.
От 11.00 часа в с. Маноле, официално ще бъде открит културно-информационен център „Малтепе".

***
Разград.
В 10.00 часа при кръговото кръстовище на път II-49 Търговище - Разград и път II-51 Бяла - Попово - Лозница, в близост до с. Трапище, ще започне започва рехабилитацията на близо 21 км от път II-49 Търговище - Разград.

***
Смолян.
От 10.30 часа на площад „България" - Амфитеатър ще се проведе състезание „Сървайвър в града".

***
Стара Загора.
От 10.00 часа в общинската спортна зала „Иван Вазов", седемгодишната Фабиана Костадинова, която преди дни стана шампион на България по блиц шахмат, ще се срещне със световния шампион Анатоли Карпов, който ще открие в Стара Загора XI-я турнир по шахмат за деца „Тракийско конче". Програмата на гросмайстора в Стара Загора включва среща с любители шахматисти в парк „Пети октомври" в 11.00 ч., посещение на Мемориалния комплекс „Бранителите на Стара Загора" и други забележителности на града.

***
Стара Загора.
От 17.00 часа в НЧ „Св. Климент Охридски - 1858" ще бъде представен спектакълът „Царевна - лягушка" (Царкинята жаба).

***
Чепеларе.
От 18.30 часа в големия салон на НЧ „Родопска искра 1880", ще се състои финалният кръг на Шестия национален конкурс „Нова българска музика в 7/8" - концерт на номинираните творби.

***
Кюстендил.
От 18.00 часа в Художествена галерия „Владимир Димитров - Майстора" ще бъде представена Музикално-поетична експресия „Девойко мари хубава".

***
Ямбол.
От 19.00 часа в зрителна зала НЧ „Съгласие" ще бъде представена постановката „Колко е важно да бъдеш сериозен".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.