• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Предстоящи събития днес

Предстоящи събития днес

/КРОСС/ ***
Варна.
От 11.00 часа в конферентната зала „Варна" на общината министърът на туризма Николина Ангелкова, министърът на околната среда и водите Нено Димов, кметове от област Варна и Добрич, областните управители на Варна и Добрич, представители на туристическия бизнес и бранш в региона ще вземе участие в дискусията „За по-чист морски туризъм".

***
Варна.
От 14.00 часа пред Административната сграда на „ВиК - Варна" официално в експлоатация ще бъде пусната новата Централна диспечерна служба, Лабораторията за изпитване на водомери, както и новоизградени сгради, свързани с експлоатационно-техническото обслужване на абонатите на дружеството. На церемонията по официалното откриване на новите обекти ще присъстват министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков, кметът на Варна Иван Портних, областният управител Стоян Пасев, кметове на общини от Варненска област, партньори на „ВиК - Варна".

***
София.
От 09.00 до 22.00 часа в зала „София" ще се проведат квалификациите във всички дисциплини на Открит шампионат на България по бадминтон "Евразия".

***
София.
От 9.00 часа 6 състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Салх З., Производство по чл.270 от НПК.

***
София.
От 09.30 часа 21 състав на Софийски градски съд ще заседава по делото срещу акушерката Емилия Ковачева.

***
София.
От 9.30 часа 16 състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Димитър П., Производство по чл.270 от НПК.

***
София.
От 10.00 часа 14 състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Стефан Е., Производство по чл.270 от НПК.

***
София.
От 13.00 часа в Националния пресцентър на БТА ще се проведе пресконференция за
Националната кампания „Изпей „Обичам те" на български" 2017 г. - най-мащабната кампания в България в подкрепа на българската музика.

***
София.
От 13.30 часа 4 състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Ценко Ч., Производство по чл.270 от НПК.

***
София.
От 16.00 часа в Библиотеката на СБАЛДБ проф. д-р Иван Митев, Фондация „За Нашите Деца" организира дискусия за родители на тема: „Научаване и приемане на диагноза".

***
Видин.
От 18.00 часа, в конферентната зала на крепостта „Баба Вида" кметът Огнян Ценков ще се срещне с ръководителите на групи от различните държави, включили се в 62-ия международен гребен поход по река Дунав - ТИД 2017.

***
Добрич.
От 8.00 часа в Народно читалище „Йордан Йовков - 1870 г." ще ес проведе Лятна детска занималня.

***
Добрич.
От 09.00 часа ще се проведе извънредно заседание на Общинския съвет в Добрич.

***
Добрич.
От 10.00 часа при изхода на град Добрич на път II-29 в посока Варна започва рехабилитацията на 14 км от пътя Добрич - Кардам. На символичната първа копка ще присъстват председателят на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура" инж. Дончо Атанасов, кметове от региона, областна администрация Добрич и др.

***
Добрич.
От 10.30 часа в Художествена галерия ще се проведе Лятна работилница за въображение.

***
Добрич.
В Регионален исторически музей - Добрич ще се проведе Образователна програма за деца „Лято в музея".

***
Каварна.
От 17.00 часа в храм „Успение Богородично" ще бъде отслужена празнична вечерна служба по повод храмовия празник и Тържествен концерт на дамски хор при храм „Свети Атанасий" Варна с диригент Евгения Григорова, солист Любомир Григоров
„Вечер на православната музика".

***
Кюстендил.
От 17.30 часа във Възрожденското училище ще бъде открита изложбата на арт ателие „Духовна пътека за млади зографи" - „Панагия".

***
Пловдив.
От 9.30 часа в зала 2 Окръжен съд-Пловдив ще гледа делото срещу Борислав С., обвинен в причиняване на смърт по непредпазливост при управление на моторно превозно средство.

***
Пловдив.
От 12.00 часа в Заседателна зала в офиса на фондация "Пловдив 2019" ще се проведе пресконференция, на която ще бъдат обявени резултатите от отворените покани от втора и трета сесия, свързани с програмата на "Пловдив 2019".

***
Пловдив.
От 18.00 часа в катедрален храм „Успение Богородично" Негово Високопреосвещенство Пловдивския митрополит Николай ще отслужи Празнична вечерня с чина на Опелото на Пресвета Богородица.

***
Свети Влас.
От 09.00 часа ще започне втората гонка в посока Варна на XVII издание на международната регата „Кор Кароли".

***
Свищов.
От 10.00 часа в Детския отдел на Градската библиотека децата, участващи в Клуба по летни интереси ще представят свои любими детски книги.

***
Смолян./с. Широка лъка.
От 18.00 часа в църквата „Успение Богородично" ще бъде отслужено вечерно богослужение.

***
Смолян./с. Широка лъка.
От 21.00 часа в центъра на селото ще се проведе - тържествена заря-проверка с военнослужещи от 101 алпийски батальон и духов оркестър на ВВС - Пловдив.

***
Стара Загора.
От 10.00 часа в Детски отдел на библиотека „Родина" ще се проведе Програма за лятна работа с деца.

***
Царево.
От 20.30 часа на градския стадион ще се проведе Юбилеен концерт - 40 години на група „Сигнал".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.