• 18 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8385
  •  GBP / BGN 2.2902
  •  CHF / BGN 2.0178
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Предстоящи събития днес

Предстоящи събития днес

/КРОСС/ ***

София.
От 10.00 часа ще се проведе заседание на Министерски съвет.

***
София.
От 17.00 часа в АПИ ще бъдат отворени шестте оферти за изграждане на ТОЛ системата.

***
София.
От 10.00 часа в Специализирания наказателен съд ще се гледа делото срещу Иван Г., Чавдар Г., Павел Б. за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.00 часа в Специализирания наказателен съд ще се гледа делото срещу Иван Г. - производство за определяне на общо наказание по чл. 23-27 НК (кумулации - чл. 306, ал. 1, т. 1 НПК).

***
София.
От 13.00 часа в Специализирания наказателен съд ще се гледа делото срещу Мартин К., Николай З. и Петър З. за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
В 11.00 часа от хижа Мусала до връх Мусала ще се проведе вторият кръг от състезанието по планинско бягане за купа „Бороспорт".

***
Бургас.
От 16-ти до 20-ти август в Експо център „Флора Бургас" талантливи творци от цяла България ще покажат последните колекции на своите авторски бижута, дрехи, аксесоари и много други изделия.

***
Враца.
От 10.00 часа в градинката зад паметника на Христо Ботев ще бъдат представени „Приказни пътечки" от програмата „Лято в библиотеката 2017".

***
Добрич.
В 11.00 часа в УВЦ „Юрий Гагарин" в СОК Камчия ще бъде открит вторият национален детски диабетен лагер „Докосни дъгата".

***
Добрич.
В Регионална библиотека „Дора Габе" - Обща читалня, Сектор работа с деца, ще бъде представена витрина с библиотечни документи по повод 115 години от рождението на Ангел Каралийчев, писател (1902-1972).

***
Каварна.
От 14.00 часа в конферентна зала на общинския хотел „Каварна" ще се проведе пресконференция, на която ще бъде представен проект за подобряване условията за младежка заетост в туризма ще се проведе в Каварна.

***
Кюстендил.
От 09.45 часа в Брезовата гора в парк „Галерия", представители на гражданска инициатива „Спаси Кюстендил" ще даде пресконференция.

***
Свищов.
От 11.00 часа в Конферентната зала на хотел „Иванофф" ще се проведе встъпителна пресконференция по проект „Вашето здраве има значение! - Модернизация на болниците в Зимнич и Свищов".

***
Стара Загора.
От 10.00 до 12.30 часа в Детски отдел на библиотека „Родина" ще се състоят групови игри за запознаване и общуване.

***
Ямбол/ с. Овчи кладенец.
В 11.00 часа в с. Овчи кладенец общинският съветник от ПП ГЕРБ - Тунджа Атанас Христов ще се срещне с жители на селата Бояджик и Овчи кладенец.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.