• 24 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8323
  •  GBP / BGN 2.2729
  •  CHF / BGN 2.0113
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Предстоящи събития в страната

Предстоящи събития в страната

/КРОСС/ ***

Пловдив.
От 12.00 часа при кръстовището на околовръстния път на Пловдив с пътя Пловдив - Асеновград министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков ще направи инспекция на строително-монтажните работи по разширяването на републиканския път Пловдив - Асеновград.

***
Ямбол.
От 15.00 часа в района на пътя Палаузово-Недялско, Ямбол, министърът на енергетиката Теменужка Петкова ще инспектира изграждането на двадесет километровата газопроводна отсечка „Лозенец-Недялско".

***
София.
От 11.00 часа в зала "Пресцентър" на приземния етаж на Министерството на труда и социалната политика министър Бисер Петков ще представи приоритетите от управленската програма на правителството за периода 2017-2021 г. в сферата на социалната и демографската политика.

***
София.
От 10.00 часа 5 състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Красимир К., Производство за определяне на общо наказание по чл. 23-27 НК (кумулации - чл. 306, ал. 1, т. 1 НПК).

***
София.
От 10.30 часа в Музея за история на София (бившата Централна минерална баня), ет. 2, площад „Бански" 1, ще се проведе специално събитие, посветено на приказки за добрината.

***
София.
От 15.30 часа в хотел ,,Астра" ще се проведе Работна среща на регионалните представители и членове на Съюз на преподавателите по авто-мото подготовка (СПАМП) в гр. София, на която ще присъства и зам.-министърът на Транспорта, информационните технологии и съобщенията Ангел Попов. Основните теми, които ще бъдат разгледани и дискутирани ще бъдат свързани с изменението на учебната документация за обучение на кандидат-водачи на МПС.

***
Благоевград.
От 16.00 часа в зала №5 в сградата на Общината ще се проведе публично обсъждане на отчета за изпълнение на бюджета на Общината за 2016 г.

***
Бургас.
От 19.00 часа в к.к. Слънчев бряг, комплекс Какао бийч, ще се проведе концерт, част от турнето One Love.

***
Варна.
От 11.00 часа в Детския център „Хамбарите" на Санаторно-оздравителния комплекс „Камчия" ще бъде открито шестото издание на Международния фестивал „Магията на куклите".

***
Видин.
От 15.00 часа, в залата на 6 ет. в административната сграда кметът на Община Видин Огнян Ценков ще връчи благодарствени адреси на доброволците, съдействали при реализирането на Първия летен фестивал "Крепост на вековете "Баба Вида".

***
Враца.
От 10.00 часа в читалня на библиотека при НЧ „Развитие 1869" ще се проведе драматизация на приказка.

***
Враца.
Най-добрите български играчи и треньори по снукър ще правят демонстрации на открито във Враца.

***
Дунавци.
В града ще бъдат открити два къта за отдих (в кварталите "Гурково" и "Видбол"), реализирани по проекти в рамките на Програма "Местни инициативи" на Община Видин. На събитието ще присъства заместник-кметът на общината Венци Пасков.

***
Пловдив.
От 11.00 часа в приемната на Регионалната инспекция по околната среда и водите ще се проведе работна среща по проблемите на млекопреработвателния сектор.

***
Русе.
От 11.00 часа в Зала 1 на Областна администрация Русе ще бъде проведена встъпителна пресконференция относно иницииране на изследвания за туберколоза сред рискови групи на територията на областта.

***
Смолян.
От 8.00 до 13.30 часа на гарнизонното стрелбище на поделение то Военното формирование 28330 ще се проведе планирани стрелби.

***
Смолян.
От 18.00 часа в зала „Петър Стайков" в Клуба на дейците на културата ще бъде представена самостоятелна изложба живопис на художника Станчо Станев.

***
Стара Загора.
От 10.00 часа в Детски отдел на библиотека „Родина" ще се проведе програма за лятна работа с деца.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.