• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Предстоящи събития в страната на 22 януари

Предстоящи събития в страната на 22 януари

/КРОСС/София.
От 11.00 часа в „Генератор" (бул. „Черни връх"47) ще се проведе панелна дискусия „Дигитализацията като следващ двигател на растежа на България и Централна и Източна Европа". Събитието ще бъде открито от заместник министър-председателя на Република България Томислав Дончев.

***
София.
От 09.30 часа в заседателната зала на Висшия съдебен съвет ще се проведе заседание на съдийската колегия.

***
София.
От 10.00 до 11.30 часа в 31-о средно училище за чужди езици и мениджмънт „Иван Вазов" (ул. "Гео Милев" № 2) дарители в образователната сфера ще обсъждат с министъра на образованието и науката Красимир Вълчев проблеми и идеи за развитие на образователната система и по-добро участие на бизнеса и гражданските организации в сектора.

***
София.
От 10.00 часа в зала „Пресцентър" на Министерството на труда и социалната политика министър Бисер Петков ще даде пресконференция с актуална информация за изпълнението на новото законодателство за хората с увреждания. В пресконференцията ще участва и изпълнителният директор на Агенцията за социално подпомагане Румяна Петкова.

***
София.
От 10.00 часа, в Пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция на Асоциацията на организациите на българските работодатели (АОБР). На събитието ще бъдат представени приоритетите на асоциацията за 2019 година. В пресконференцията ще участват Васил Велев - председател на АИКБ, Радосвет Радев - председател на БСК, Цветан Симеонов - председател на БТПП и Кирил Домусчиев - председател на КРИБ.

***
София.
От 12.00 часа в централата на ПП АБВ (улица „Врабча" 23) ръководството на партията ще даде пресконференция за изборното законодателство и за румънското председателство на ЕС и необходимостта от приоритети за развитието на Черноморския и Дунавския региони. В пресконференцията ще участват Румен Петков - председател на ПП АБВ и доц. Георги Кючуков - член на ИБ на ПП АБВ.

***
София.
От 12.30 часа на ул. „Г.С.Раковски" 134 (етаж 2) СДС ще даде пресконференция за новия политически сезон на тема „Кои са първите стъпки за поисканата от гражданите смяна на модела?".

***
София.
От 13.00 до 16.00 часа в Литературен клуб „Перото" ще се проведе журналистически семинар на тема „Година на избори: дезинформацията като инструмент за влияние". Модератор на събитието ще е Теодор Стойчев, ръководител на Бюрото на Европейския парламент в България.

***
София.
От 15.00 до 17.00 часа в постоянната приемна на БСП - София (ул. „Леге" 10, етаж 1) народният представител от „БСП за България" Ирена Анастасова и общинският съветник Альоша Даков ще проведат приемна за граждани.

***
София.
От 16.00 до 18.00 часа в зала 6 на НДК ще се проведе дискусия на тема „Имат ли значение фактите? Дезинформацията като инструмент по време на избори". Инициатор е Бюрото на Европейския парламент в България.

***
Бургас
В 9.45 ч. на ул. „Александър Батенберг" № 28 в сградата на Бизнес инкубатор - Бургас ще се проведе Безплатен курс по предприемачество.

***
Бургас
От 11.00 ч. на ул. „Патриарх Евтимий" № 35 А. в сградата на „Кариерен център" към ДРСЗ - Бургас ще се проведе съвместната пресконференция на ДРСЗ - Бургас, ДБТ-Бургас, РДСП - Бургас и ДОИТ - Бургас.

***
Варна.
От 14.00 до 16.00 ч. в офиса на ПП ГЕРБ на ул. „Георги Бенковски" №1 общинският съветник Калина Пеева ще приема граждани.

***
Добрич.
От 10.00 часа в сградата на ОДМВР- Добрич ще се проведе месечен брифинг. На събитието ще бъдат направени отчет и анализ на престъпността на територията на областната дирекция. Ще бъде дадена информация за проведените Специализирани полицейски операции и за характерни случаи през декември 2018 г.

***
Русе.
От 19.00 часа в Регионалния исторически музей ще се проведе Вечер на Американския университет в България (АУБ). Основен лектор ще бъде президентът Росен Плевнелиев (мандат 2012-2017 г.). Темата на събитието е „Професиите на бъдещето".

***
Стара Загора.
От 10.30 часа в общинската зала „П. Р. Славейков" ще се проведе семинар на тема „Най-добри практики в пътната безопасност".

***
Стара Загора.
В 11.00 часа в отделението по Нуклеарна медицина на Комплексния онкоцентър на официална церемония ще бъде представена нова техника за прецизна диагностика на пациентите. Негово Високопреосвещенство Старозагорският митрополит Киприан е поканен да извърши тържествен водосвет на помещенията.

***
Шумен.
От 10.00 часа в зала 203 на общината ще се проведе брифинг

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.